Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Lidya

Faraway

Uzaklara.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2
Sessiz sakin ve sevimlidir , sevilesi yanlarıyla doludur.
Her ne kadar ilk bakışta soğuk görünse de , içini ısıtan bir sıcaklığa sahiptir.
' Başka ' dedim hatalı oldum , ' öteki ' dedim hatalı oldum , ' başka bir şey ' dedim hatalı oldum.
Yanı kısacası ben bu hanım kızımıza ne yaptıysam yaranamadım yaranamayacağımda bu gidişle. .p
Ayrıyetten parayı ilk bulup , paranın kokusunu ilk bilenlerden , Lidya soyunun asilzade evlatlarındandır.
Efenim kendileri Ankara ' lı olup Ankara'nın bağlarından kopup buralara kadar gelmiş bir Ankara güzelidir.

Draneun

V.I.T.R.I.O.L
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    7
Lidya benim dost dedigim tek insan. Neler neler yaşadık hatun biz ya :D Gece de başlayan tanışıklıgımız bak nerelere geldi kim tahmin edebilirdiki. Bak yine beraberiz. Hep de oyle kalıcaz ;).
Gelelim Lidya kimdir mevzusuna . Uyuzun teki bir insana gıcık kapmasın sakın oo burnundan getirir. Artist diye tabir ettiğimiz insanları hiç sevmez. Ama mıknatıs gibi o insanları çeker kendine. (dfsjvsd :D ) temiz kalplidir çok hemde. Haksızlık etmez asla edilmesine göz yummaz. Beni de çok sever kendisi :p
Mesela ;
Saatlerce telefonda konuşabiliriz :p
+Tamam canım görüşürüz sonra
-Tamam öpüyorum hadi kapat .
+Bende tamam kapat
-Hadi kapatsana
+Tugce biliyorum özledin beni de kapat artık yeter fgvbfxnv :D

Hep demişimdir bizbize yeteriz diye. Ne kadar kişi girsede hayatımıza (kız veya erkek ,arkadaş veya sevgili ) dönüp dolaşıp yine birbirimize kalırız biz :D

Hatıra defterine döndürdüm de yazıcak çok şey var. Neyse Lidya benim canımın içidir işin aslı. Derdimi anlattıgım canım dostum.
Seviyorum seni. ;)
İyiki varsın . :D
Canım dostum! ;*
Duygulandım :DDDD
Umarım seni haketcek biri çıkar hayatına. Teyze olcam ben daha :)))))
İnşallah. Allahım seni mutlu edicek birini çıkarır hayatına.
Seviyorum seni bu kaçıncı deyişim jsdfvcdf neyse sustum tamam :*

MisaL

Hiç bir Hekim 'İlk Göz Ağrısına' çare bulamaz ..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Kendinden emin konuşmaları var, sanırım birazda alıngan. Arkadaşında dediği gibi insanları çekim gücü yüksek gibi geldi. Aşk'a hem sus/muşluğu, hem de sus/a/mışlığı var gibi fakat ne istediğini henüz bilmiyor. Hakkında hayırlısı.

Zeyna

"Dum spiro spero"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    12,698
Öncelikle yapmacık olmadığı için çok seviyorum Lidya'yı bana hitap ediyo ağzını kırdığııımm :D Kendimden bişeyler buluyorum Haksızlığa gelemeyen susmayan haksız ban yiyenler için bile kendini feda edebilecek birisi o bir kahraman :D Aman kusura bakma ben öyle afilli sözler bilmem ama Lidia ve Sen farklısınız bende onu biliyorum. Yapmacık insanları hayatıma almamayı tercih ediyorum elimden geldiğince. Ben varyaa sizi öpeciyim. Dip not: Özel kanalda bastım Lidya'yı :D İşin özü Adamın dibi :D

Zeyna

"Dum spiro spero"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    12,698
Aşko demeye devam edersen hayatımdan çekip atarım seni :D

Bende seni seviyorum ciddiyim bak :angel:

Zeyna

"Dum spiro spero"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    12,698
Anladım :D

Stern

Sessiz Üye
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -4
Tanıdığım kadarıyla.. Içi dışı bir, kendini sevdirebilen bir Hatun. :*

KaoS

Susmak, Yalnızların Anadilidir ..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    24
images

İyi biri. Keyifli biri. N dediğini bilen biri. Hem olduğu gibi, Hem göründüğü gibi. Tarafımca sevilen biri. Bu gül'de kendisine hediye.

Erkan

Nev-i Şâhsına Münhâsır
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    102
Daha tanışma fırsatına erişemediğim bir insan.

Shey

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
bir börektir tutturdu bana yap die bn ona sadece borekçi dicem :p

Üst Alt