• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üyelik Tarihi
11 Mar 2015
Konular
1,897
Mesajlar
3,366
MFC Puanı
15,160
I’m takin’ all my kisses back from you...
Give me the hello’s and goodbyes
And pack up every morning and goodnight...


 

İlda

Özel Üye
Üyelik Tarihi
17 Kas 2012
Konular
1,235
Mesajlar
5,399
MFC Puanı
1,490
Mark Zuckerberg Facebook’ta en çok kullanılan emojileri açıkladı



Dün tüm sosyal ağlarda kutlanan Dünya Emoji Günü’nde Mark Zuckerberg de sessiz kalmadı. Facebook üzerinde en çok kullanılan emojileri açıklayan Facebook CEO’su kendi profilinden Facebook’taki emoji trendleri isimli bir infografik yayınladı.

Zuckerberg’in “Dünya emoji günü kutlu olsun!” metni ile yayınladığı infografikte Facebook’ta en çok kullanılan emojilerin yanı sıra ülkeler özelindeki emojileri de görülebiliyor.

İnsanların duygularını ifade etmesinin yeni bir yolu olan emojilerin kullanımın oranına baktığımızda, insanların daha çok gülen ve sevgilerini ifade eden emojiler kullandığını söyleyebiliriz. Mutsuzluğu ifade eden bir emoji ise en çok kullan emojiler arasında son sıralarda beliriyor.



Emojilere ülkeler özelinde bakacak olursak İngiltere ve Almanya’nın sıkça güldüğünü, İspanya ve İtalya’nın romantik olduğunu görebiliyoruz. Meksika ve Brezilya sevdikleri şeyleri ifade ederken, ABD, Endonezya ve Tayland oldukça fazla eğleniyor.

Geçtiğimiz yıl*Twitter’ın emoji hedeflemesiyaptığı reklam modellerini düşünecek olursak Facebook’un bu açıklamanın ardından benzer bir hamle yapmasını bekleyebiliriz.


Webrazzi
3c7456e93792c0ce499c4569026a4a16.jpg
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst