[SIZE=+0]Malzemeler:
2-3 adet milföy
150-200 gr tatlı lor peyniri
2 adet kırmızı kapya biberi
Dereotu
Tuz
2-3 kaşık Zeytinyağı
[/SIZE]Hazırlanışı:
Milföyler yumuşayıp şekil verilebilecek kıvama gelince fırına dayanaklı sufle kaplarını yağlayıp içerisine milföyleri yerleştirin. Çatal ile delikler açıp orta kısmı kabarmasın diye içerisine nohut taneleri atıp 10-15 dk fırında kızartın. Fırından çıkan milföyleri sufle kaplarından çıkartıp soğutun.
Başka bir kapta lor peyniri, ince ince kıyılmış dereotunu, kapya biberini ve damat tadınıza göre tuz ve zengin yağı ilavesini yapıp karıştırın. Hazırladığınız karışımı milföy çanaklarına paylaştırıp servis edin.
Afiyet olsun...