-
-
-
- MFC Puanı
- 855
evet tüm tabularımı yıkıp (sarışın fenerli yay burcu) min kamkime depar atıyorum atağa kalkan kızlar; yolarım uyandıriim :torpu
kanki bikere bende böle bi çılgınlık yapim dedim kızın tekine konu açtım sebahattin ali falan bisürü duygusal şey yazdım.kız dediki min senin ne kadaa aşalık bi pislik olduğunu bilmesem söylediklerinden baya etkilenirdim.
ben kıza yazılmadan kaderimize ayrılık yazıldı
ayrıca benim için kriter değiştirme kanki sonra seni bende almam ortada kalırsın
benim bonservis kimde önce onu öğren
all haaaaaaa, hopppaalaaaaa :y
noluyozzz laaa gece gece![]()
ama kanks sence de çok tatlı değil mi min, depar atılmayacak gibi mi :dyg:
ne biliyim lan, görmedim ben daha :y
özelden resmini bi atsana sen :s36
ben de görmedim olm, bu kadar tatlı konuşan pardon yazan bi insan çirkin olabilir mi :dyg:
:y
sen tecrübe ettiysen bunu... ben bişi diyemem...
beni karıştırmayın da ne haliniz varsa görün.
benim derdim bana yetiyor da artıyor bile son günlerde :y
50 kere yenilsem 50 kere yeniden başlarım kanks bendeki de böle bi hırs işte :torpu
ne derdin var kanks anlat, depar kaçmıyo ya :honk:
50 kere yenilip 50 kere başlaman sorun değil 5000 kere üzülüyor olman sorun yaratıyor bana :y
ben iyiyim bişiyim yok![]()
bu işler böle kanks üzüntü de her defasında level atlıyor ama ben de büyüyorum sonuçta :torpu
bişiyin yoksa neden dikkatimi dağıtıyorsun az daha outa vurcaktım .s.s
kanki bonservisim en son Soldaderastaydı.en son başka kızlarlada yakalandım diye "bu kadaa kızla aşık atamam" dedi ama sormam gerek
keroLayn deparı hemenmi atman lazım acelesi varmı.hoca kontrol edecekmi adfsfad(aklım ödeve gitti)
ayrıca sana bi süprüzüm olacak kanki![]()
biz de gelek mii...
bize yohh mu sürprüzz :y