Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Minecraft 1.8 Sürümü İle Gelen Yenilikler

DeadlyHacker

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
1.8 yeniliklerini yazıyorum.

Granit , andesite ve diorite blokları ve çeşitleri eklendi. Türkçesi ne olur acaba.

Slime bloğu eklendi. Zıplanıyor üstünde...yarı ya kadar

Demir tuzak kapısı geldi.

Deniz altı tapınakları geldi.
Bunları oluşturan bloklar ve blokların oluştuğu malzemeler eklendi.
Ve bu tapınakların içine moblar geldi.

Kırmızı kum 1.8 de eklenmişti. Şimdi kırmızı kumtaşları geldi. bu arada creeper lı kumtaşı yok witherli var.

Sancaklar eklendi.

Zırh askılığı eklendi.

Yeni bir toprak türü geldi ben de çözemedim.

Endermite diye bir mob geldi. Enderman spawnlanınca ortaya çıkıyor sanırım. Ender silverfishi gibi. Rengi farklı güneşte yanmıyor.

Tavşanlar geldi. (Katil tavşanlar da var elmas kılıçtan çok vuruyorlar.) Bunlar et ve deri düşürüyor. Tavşan derilerinin 9unu birleştirerek normal deri elde ediyorsunuz.

Koyunlar artık yemek düşürüyor. ( domuza kalmadık)

Çalışma masasında yosunlu taş ve tuğla yapılabiliyor.

Bir sürü kapı türü eklendi. Orman ağacı akasya ladin... ve renkli çitler geldi. Sonunda.

Süngerler suyu emiyor. Ve ıslak sünger oluyor. Islak süngerler pişirilerek normal sünger yapılıyor.

Yeni oyun modu gamemode 3 geldi. İzleyici modu adı sanırsam.

/fill /clone ... bir sürü komut geldi.neyler bilmiyorum.

Ayarlardan skin için bölüm geldi.

Alex diye bir karakter geldi.

Artık maximum Görüş mesafesi 256 bloktan 512 blok oldu.

Sanırım Id sistemi kaldırıldı. 1 değilde stone yazıcağız

Realms geldi.

Mc dünyası zaten sınırlıydı. Ama pek bilinmiyordu. Aslında sadece bir hata imiş sanırım. Artık gerçek bir sınırı var.

1.5 Redstone

1.6 survial

1.7 Map Makers

Bence 1.8 herkesi sevindirecek.

[DIKKAT]Kaynak:forum.minecraftturk.net[/DIKKAT]
[DIKKAT]konu düzenlenmiştir tamamen alıntı değildir[/DIKKAT]

Üst Alt