Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Mrs.Lucky

SeRDaR

İnsanın kullandığı ilk alet, başka bir insandır...
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    30
İşine gelince tam bir cadı canı istediğinde tam bir hanımefendi. Saniyesinde değiştirebiliyo :D
Ama kişiliği ve karakteri çok güzel...
İster akşama kadar makara yap, gül, eğlen..
İster sabaha kadar dertleş, anlat, dinle...
Cansın sen Lusim...

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,943
Foruma hızlı bir giriş yapıp yönetimi tereddüt içinde bıraksada kısa sürede burayı sahiplendi, deli dolu bir arkadaşımız

Sindy

꧁༒ ♡ fσrum mєlєgí ♡ ༒꧂
Süper Moderatör
  • MFC Puanı
    64,261
Aynenn öyle bir hızlı giriş yaptıki kim bu dedik ama kendisini tanıdıkca deli dolu sevimli bir kız oldugunu öğrendik iyiki geldin kız lusi seviyoruz seni :f36:

Mrs.Lucky

Ruhunda Mavi olmayanla göğe ßakılmaz!
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    13
İşine gelince tam bir cadı canı istediğinde tam bir hanımefendi. Saniyesinde değiştirebiliyo :D
Ama kişiliği ve karakteri çok güzel...
İster akşama kadar makara yap, gül, eğlen..
İster sabaha kadar dertleş, anlat, dinle...
Cansın sen Lusim...
utandim ama suan gercekten hic beklemiyordum sasirdim serdarcim : )
ozelikle senin acmis olmana sevindim de :d10:
Cadiligim var evet haklisin
ama yinede tam bir hanimefendiyim yersen:D
eheh
cok tesekkur ederim canim hakkimdaki guzel dusuncelerin icin sende cansin :u11:

Mrs.Lucky

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    13
Foruma hızlı bir giriş yapıp yönetimi tereddüt içinde bıraksada kısa sürede burayı sahiplendi, deli dolu bir arkadaşımız

yaa cem beyefendicigim konusmustuk sizinle ama hala mi tereddutleriniz var :f40:
Tesekkur ederim beyefendicigim:a43:

Mrs.Lucky

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    13
Aynenn öyle bir hızlı giriş yaptıki kim bu dedik ama kendisini tanıdıkca deli dolu sevimli bir kız oldugunu öğrendik iyiki geldin kız lusi seviyoruz seni :f36:

Canimm :d1:
tereddutte kalmayin ben dis mihraklarin size gonderdigii casusum :p
heheh saka bi yana cok tesekkur ederim canim bende sizi seviyorum :f36:

Miyamoto

Ne Araftayım.. Ne Diyarda.., Siyah Bir Gecede..,
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    41
:sia: yı benden çok kullanan kişi :D hala ben terettütdeyim ben tek terettütte kalan kişiyim ben hatta tesettürüm ahahahaha :s95: :s95: :s95: dilim dönmüyor ona işte neyse :D :D

Onun dışında komik eğlenceli ve gizemli birisin :D sakladığın çok şey var onu biliyorum :D :sia: söylemezsen söyleme sanki :s95: :s95:

Sonrada alıştın foruma kaynaştında herkesle daima burada kalıcı olursun :D daim olsun konun ahahah :D :D :sia: yaa yeter :s95:

SeRDaR

İnsanın kullandığı ilk alet, başka bir insandır...
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    30

utandim ama suan gercekten hic beklemiyordum sasirdim serdarcim : )
ozelikle senin acmis olmana sevindim de :d10:
Cadiligim var evet haklisin
ama yinede tam bir hanimefendiyim yersen:D
eheh
cok tesekkur ederim canim hakkimdaki guzel dusuncelerin icin sende cansin :u11:

Ben açıcam tabi :p cadılığınıda hanımefendiliğinide en çılgın halinide iyi biliyorım :D bu düşüncelerin fazlasını biliyorsun zaten bana teşekkür etme kendine et güzel kalbin için şekerim :)

Mrs.Lucky

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    13
:sia: yı benden çok kullanan kişi :D hala ben terettütdeyim ben tek terettütte kalan kişiyim ben hatta tesettürüm ahahahaha :s95: :s95: :s95: dilim dönmüyor ona işte neyse :D :D

Onun dışında komik eğlenceli ve gizemli birisin :D sakladığın çok şey var onu biliyorum :D :sia: söylemezsen söyleme sanki :s95: :s95:

Sonrada alıştın foruma kaynaştında herkesle daima burada kalıcı olursun :D daim olsun konun ahahah :D :D :sia: yaa yeter :s95:

:sia: ya :D
Allah belani vermesin senin pis herif :sia: konumdan bana acildi burasi :sia: :s95: :D
Gizemli miyim degilim ki :D saklamak derken ayol neyi saklayacagimda evet ben bi seri katilim aslinda ondan bu gizem :D
:sia: surdan ya :s95:
ayrica tesekkur eder :sia: cekerim saygilar :D:D

Üst Alt