• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

MUTLU YILLAR SADE

LaiLa

Az İnsan.. Çok Huzur.
MFC Üyesi
MFC Puanı
368
A1nR0Q.jpg

Dedim, diyorum ve sonsuza dek diyeceğim. İyi ki doğmuşsun, iyi ki varsın, Mutlu yıllar… Sade mmmmmmmmmm :s9::s9::s9:

PlnLYb.jpg

Sen iyi ki varsın canımsın :s9::s9:

kOGNA7.jpg

Şu hayatta eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir! Yaşamın bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın, doğum günün kutlu olsun..

Sade mmmmm​

Doğum günün kutlu olsun :)
nice güzel senelere

:s99-1:Doğum günün kutlu olsun Sade musmutlu yıllar dilerim.:f30::f38::f35:

DOğum gnünn kutlu olsun gözde inşallah istediğin gibi sağlıklı ve mutlu bir yaşam geçirirsin.

Benden 6 gün önce doğmuşsun yahu :) Mutlu yıllar iyi ki doğdun tipsiz şey :)

A1nR0Q.jpg

Dedim, diyorum ve sonsuza dek diyeceğim. İyi ki doğmuşsun, iyi ki varsın, Mutlu yıllar… Sade mmmmmmmmmm :s9::s9::s9:

PlnLYb.jpg

Sen iyi ki varsın canımsın :s9::s9:

kOGNA7.jpg

Şu hayatta eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir! Yaşamın bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın, doğum günün kutlu olsun..

Sade mmmmm​
Çok tsk ederim bitanem iyi ki varsın:*

Doğum günün kutlu olsun :)
nice güzel senelere
Tsk ederim tatlım.
:s99-1:Doğum günün kutlu olsun Sade musmutlu yıllar dilerim.:f30::f38::f35:
Çok tşk ederim.
DOğum gnünn kutlu olsun gözde inşallah istediğin gibi sağlıklı ve mutlu bir yaşam geçirirsin.

Çok tskler cem inşallah.
Benden 6 gün önce doğmuşsun yahu :) Mutlu yıllar iyi ki doğdun tipsiz şey :)
;p tskler çok incesin.

way wayyyyy Sade hanımın doğum günüymüş dün yazacadım yazmadım:s2: bir günlük olsun daha çok yerden yere vururum diye:u26: doğar doğmaz benden sopa yemesin diye kıyamadım gene :D

Gözde Hanım sen beni unutmasaydın sana anlı şanlı Beybiiii şooovırrr yapardım ama bir dogum günü pastası:s99-1: yeter bile hem çok yeme şüşko oluyon evde kaldın zaten yaşlılıgını hec çekemem :s42:
Sağlıklı , mutlu , neşeli , bol paralı zengin kocalı nice mutlu yıllara:f33:
StigmatA birde şarkı göndermiş sil sil onu şımartma şu pasaklıyı:f6:

Olsun yıllarrrr ulların hatrı var:p

Mutlu yıllar dilerim.

way wayyyyy Sade hanımın doğum günüymüş dün yazacadım yazmadım:s2: bir günlük olsun daha çok yerden yere vururum diye:u26: doğar doğmaz benden sopa yemesin diye kıyamadım gene :D

Gözde Hanım sen beni unutmasaydın sana anlı şanlı Beybiiii şooovırrr yapardım ama bir dogum günü pastası:s99-1: yeter bile hem çok yeme şüşko oluyon evde kaldın zaten yaşlılıgını hec çekemem :s42:
Sağlıklı , mutlu , neşeli , bol paralı zengin kocalı nice mutlu yıllara:f33:
StigmatA birde şarkı göndermiş sil sil onu şımartma şu pasaklıyı:f6:

Haha pislik seni yaa :p
Tsk ederim canım çok incesin :D

Sade inceligimi ordan bile gördün ya kem gözlü nazar etcen bana :D

Geri