Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

MySQL Error Nr. 1045 Hatası ve Çözümü

MF-Login

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    21
Bilgisayara format atmam gerekti ve localhost***8217;u yeniden yapılandırdım ancak MySQL yüklerken bu sorunla karşılaştım. Kullandığım versiyon 5.1.41 ve Windows Installer Format. Uğraştırdı bayağı. İşletim sistemi Windows 7 x64. Konfigürasyon sırasında Execute dedim ve;

1. Prepare configuration (pass)
2. Write configuratin file (pass)
3. Start service (pass)
4. Apply security setting (failed)

görüntüsünden sonra başlıktada da gördüğünüz Error Nr. 1045 Firewall***8217;la alakalı olabileceğini bahsettiği hatayı aldım. Şimdi ne yapmamız gerekiyor ? Bu hatayı bir kere aldıysanız firewall***8217;u kapatsanız dahi kar etmiyor. Bug gibi bir şey. bugs.mysql.com***8217;daki adamların çoğuda linux uzmanı olduğundan fazlada bir fikir yürütemiyorlar gördüğüm kadarıyla yada sürekli manuel yapıyorlar.

1) İlk önce Başlat>>MySQL>>MySQL Server Instance Config***8217;e tıklıyoruz.

2) Remove Instance***8217;i seçip Execute yapıyoruz.

3) Sonra gidiyoruz Program Files***8217;a veya nerde yüklüyse MySQL klasörünü siliyoruz (içinde my.ini dosyası falan var o yüzden).

4) Burası kilit nokta Bilgisayarım>>C:>>Program Data***8217;ya gidiyoruz (gizli bir dosya, gizli dosyaları görmeyi açmanız lazım). MySQL klasörünü siliyoruz.

Üst Alt