Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Ne Kadar İyi Mühendissiniz Testi

TRWE_2012

لِيَغْفِرَ لَكَ اللّٰهُ مَا تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِك
Moderatör
  • MFC Puanı
    16,420
Merhabalar

Aşağıdaki web sitesinde mühendislik basit düzeyde test de tabii tutulmuş sizde bu test 'e göre %kaç mühendislik yeteneğine sahipsiniz.

1639038550204.png

Web Adresi:
Kod:
https://www.muhendisbeyinler.net/ne-kadar-muhendissin-testi/

Bendeki sonuç: 10 üzerinden 7 yani %70 mühendislik yeteneğine sahipmişim bu test'e göre.Artık ne kadar doğrudur onu sizi görüşünüze bırakıyorum doğrululuk açısından

Bir de unutmadan sayfanın aşağıdaki yorumları mutlaka okuyun özellikle en sondakine baya bir güldüm.....
:lol:

Maden Müh.TRWE_2012

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    165,503

10 Soru üzerinden 7 doğrum var :)

15086856492448.gif

Hey dostum. Bir harikasın. Sitemizin gurur kaynağı.

fakat orda 2 soruda sıkıntı var ki alttaki yorumlardada onu yazmışlar, gevrek kırılma olması gereken bir sorunun cevabı hatalı, birde plakla ilgili bir soru var. ama bu daha çok mühendislik demeyelimde hmm fizik, kimya bilgisi karışımı birşey olmuş:)

Üst Alt