• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Nerede yaşamayı tercih ederdiniz? Şehirde mi yoksa, köyde mi?

ELizanGüL

"Şüphe ettiğin ne varsa vazgeç"
MFC Üyesi
MFC Puanı
1,623

Nerede yaşamayı tercih ederdiniz? Şehirde mi yoksa, köyde mi?

Köy de değil şehir de :sigara Medeni insanların olduğu her yer olabilir :sigara

mumkun olabilse kimsenin yasamadığı insan olmayan bi dağ bası olabilir.. yani bu iyi olur kanımca

Cok guzel Yesiliklerle dolu bahcesinde rengarek ciceklerin olduguu Ekimle ugrasabilecegim Sakin bir kent veya yerlesim yerinde Yasamak isterdimm.

he kesin ekerdin eminim :D ınek falan sağardın :D bari banada yolla ;)

hayaliim bu yondee. giresuna kayinvalidem bahce yapmis seviyorum diye neler neler ekmis, Agustosu iple cekiyorum valla :) siz bu sehirde bunalirken ben yaylalarda kosup eglenicem:D

hayaliim bu yondee. giresuna kayinvalidem bahce yapmis seviyorum diye neler neler ekmis, Agustosu iple cekiyorum valla :) siz bu sehirde bunalirken ben yaylalarda kosup eglenicem:D

haha benim burda bunalıcağımı nerden çıkardın:D ben dağ orman severim var bi kaç yerim sukur neyse o değil mesele..komsuda pişiyor bizede dusuyormu dert o :D giresun güzel sehir :D ee bahce bi sana yapılmasın ya muslumanın malı ortak derler cimirlik etme:D mumkunse pişir yolla:D işe yarasın..

Valla nerde mutluysam ordaaa :)

Şehire yanın kırsal kesimde.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şehre yakın bir kasaba'da yaşamak isterim ilerde de olacak inşallah şehrin gürültüsünden uzak olmak müthiş bir şey aslen sinopluyum memleketime her gittiğimde burada yaşamalıyım diyorum kendimi çok daha fazla özgür hissediyorum.

İnsanlığın olduğu ,doğaya karisabilecegim bir yerde

Köyde yaşayamam.

Şehire yakın küçük bir yerde yaşamak güzel olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri