Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Nice mutlu yaşlara StigmatA

Sindy

꧁༒ ♡ fσrum mєlєgí ♡ ༒꧂
Süper Moderatör
  • MFC Puanı
    64,361
0000931_iek-dal_550-9.jpeg

Bir varmış bir yokmuş eweel zaman içinde yıllar yıllar önce ülkenin birinde bir anne ve babanın yeşil gözlü minnoş bir oğlu doğmuş tamda bugün 13.04 bilmem kaç yılların da işte anne ve babası ismini Cem koymuş bu Minnoş büyümüş yağız bir deli kanlı olmuş aradan baya bir zaman geçmiş bu yakışıkli Magaforma admin olmaya karar vermiş oğün bu gündür megada yöneticilik yapıyor kendileri lafı fazla uzatmadan konuya girelim degilmi ?

Doğum günün kutlu olsun sevgili @StigmatA nice güzel yaşların olsun sağlık,huzur, mutluluk dolu yaşlara inşallah ailen ve sevdiklerin birlikte bir ömür geçirmen dileklerimle iyiki doğdun Sen ???

eiSy

Sevgimi öfkeye dönüştürmek emek ister ?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    34,710
Doğum günün kutlu olsun cem sevdiklerinle nice güzel yıllara, iyi tanıdım seni : ))

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    165,383
teşekkürler @Simurg ziynet :) @eiSy teşekkürler ırmak bende iyiki seni tanıdım :)

StigmatA

Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    165,383
kerooooo teşekkürler abim benim:_))) baş tacısın sende

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,420
:a-(7)::a-(7):Doğum gününü en içten duygularımla kutluyorum, ALLAH ailenle birlikte sağlıklı huzurlu ve mutlu bir ömür nasip etsin. Doğum günün kutlu olsun.

StigmatA

Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    165,383
teşekkürler devrim .)

Nutella

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    10
Doğum günün kutlu olsun @StigmatA abimm. ^^
Ailen, sevdilerinle beraber nice güzel - sağlıklı - mutlu huzurlu güzel yaşlara..
:a-(116):

Ragnar

Bilgi size güç verir ama karakter saygı uyandırır
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    29,290
Doğum günün kutlu olsun nice senelere :)

Üst Alt