Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Nice Senelere Erkan'ım . .

Lady

Özel Üye
Özel Üye
  • MFC Puanı
    726
Güven önemlidir dostluklarda, birde dürüstlük. Benim ikisinide gördügüm nadir insanlardan birisin, Erkan.. Bugün senin için özel bir gün.. Bu gün bu kadar güzel bir insanın dünyaya geldigi gün.. Sen benim canımsın, gerçekten canımsın. Seni çok çok seviyorum.. İyiki dogdun iyiki varsın, iyiki tanımışım nice senelere benim can'ım arkadaşım.. Hayatın her döneminde mutlu ok.. Çok seviliyorsun canım.. çok çok.. Güzel seneler hep seninle olsun.. mutlu ol..

p2.jpg

Erkan

Nev-i Şâhsına Münhâsır
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    102
Güven önemlidir dostluklarda, birde dürüstlük. Benim ikisinide gördügüm nadir insanlardan birisin, Erkan.. Bugün senin için özel bir gün.. Bu gün bu kadar güzel bir insanın dünyaya geldigi gün.. Sen benim canımsın, gerçekten canımsın. Seni çok çok seviyorum.. İyiki dogdun iyiki varsın, iyiki tanımışım nice senelere benim can'ım arkadaşım.. Hayatın her döneminde mutlu ok.. Çok seviliyorsun canım.. çok çok.. Güzel seneler hep seninle olsun.. mutlu ol..

p2.jpg

Lady mm benim için çok değerlisin ve çok mutlu ettin beni.. Sen de benim için çok değerli birisin ve hep böyle kalacaksın .. İyi ki tanımışım seni iyiki ..

mathİLda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -8
Dogum günün kutlu olsun, mutluluk hic peşini bırakmasın! Gercekten adam gibi adamsın Erkancım :)

JuLia

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    141
Yeni yasin hayirli olsun canim nice mutlu yillara :)

ibadeath

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    13
bakalım biz de böyle iltifatlar alacakmıyız eheh şaka bir yana dostum dogum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı yıllara :=)

mayahanım

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    25
farkında mısın yaşlandın :p
iyi ki doğdun,nice yaşlara,mutlu yıllar sanaaa,mutlu yıllar,mutlu yıllar,mutlu yıllaaaaaaarrrrrr ssaaaaaaaannnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)

Esinti

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    22
Allah'ım seni sevdiklerinle ve sevenlerinle bir ömür boyu mutlu ve huzurlu etsin. Gülen gözlerin hiç bir zaman buğulanmasın. Daha nice yıllara nice mutlu günlere,aylara,yıllara.
Doğum günün kutlu olsun.

PoiSonGirL

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    35
Dogum gunun kutlu olsun Erkancım, sahi kac oldun 30lu yaslara kac kaldı merak icindeyim:p Sevdiklerinle beraber nice guzel senelere guzel insan=)

Üst Alt