Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Note 5 ve Galaxy Tab S2 Android 7.0 Alacak!

Sentinus

'boşunaymış' dedirtmeyin be insana..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -894
Samsung tarafından piyasaya sunulan Galaxy Note 5 ve Galaxy Tab S2 için Android 7.0 Nougat güncellemesinin yapılacağı belirtildi.

note-5-ve-galaxy-tab-s2-android-7-0-alacak.jpg
Son dönemlerde Android'in yeni versiyonunun piyasaya sunulması kullanıcılarda farklı bir beklenti yaratırken yapılan paylaşımlarda Nougat güncellemesinin çok farklı cihazda kullanılacağı belirtilmişti. Android'in yeni sürümünün ne zaman geleceği ve hangi cihazları kapsayacağı markalara göre değişirken Android 7.0 olarak adlandırılan versiyonun çok farklı özellikleri kullanıcılara oldukça cezp ediyor.
Samsung’tan Yeni Güncelleme Geliyor
Galaxy Note 5 ve Galaxy Tab S2 için gelecek güncelleme sayesinde bu cihazlara sahip kullanıcılar da yeni işletim sistemini kullanmaya başlayabilecek. Güncellemenin 2016 yılının sonuna doğru gelmesi beklenirken Aralık ayı itibariyle tüm cihazlar Android 7.0 Nougat güncellemesi alarak yeni işletim sistemini kullanmaya başlayacak. Konu ile ilgili Samsung tarafından resmi açıklamalar yapılmamış olsa da sızdırılan son bilgiler doğrultusunda 7.0 olarak adlandırılan versiyon ile çok farklı özelliklerin kullanıcılara sunulması bekleniyor. Bu açıdan önümüzdeki günlerde yapılacak güncellemeleri ile birlikte kullanıcıları oldukça etkin bir işletim sisteminin beklediğini söylemek mümkün.

ve teknoloji

Üst Alt