-
-
-
- MFC Puanı
- 3,911
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) '2018 Yükseköğretim Kurumları Sınavına girecek adayların dikkatine' başlığı altında yeni bir duyuru daha yayımladı. ÖSYM'den yapılan duyuruda, 2018 YKS'ye başvuru yapan adayların, 2 Temmuz 2018 tarihinden itibaren ÖSYM'nin aday işlemleri sistemi (ais.osym.gov.tr) adresine giriş yaparak MEB e-Okul sistemindeki eğitim bilgileri ve diploma notunu görebilecekleri ve bu bilgileri 2 ile 9 Temmuz 2018 tarihleri arasında ilgili sayfadan onaylatabileceği bildirildi. ÖSYM duyurusunda ayrıca şu ifadeler yer aldı :
DUYURU
(28 Haziran 2018)
2018-YKS Adaylarının Dikkatine!
2018-YKS Eğitim Bilgilerinin ve Diploma Notunun Onaylanması
2018-YKSye başvuran adaylar, 2 Temmuz 2018 tarihinden itibaren ÖSYM Aday İşlemleri Sistemine (AİS) giriş yaparak MEB e-Okul sistemindeki eğitim bilgilerini ve diploma notunu görebilecekler ve bu bilgilerini, 2-9 Temmuz 2018 tarihleri arasında ÖSYM Aday İşlemleri Sisteminde (AİS) onaylayabileceklerdir.
Adayların sınav öncesi herhangi bir işlem yapmasına gerek yoktur.
Tüm adaylarımıza başarılar diliyoruz.
ÖSYM
DUYURU
(28 Haziran 2018)
2018-YKS Adaylarının Dikkatine!
2018-YKS Eğitim Bilgilerinin ve Diploma Notunun Onaylanması
2018-YKSye başvuran adaylar, 2 Temmuz 2018 tarihinden itibaren ÖSYM Aday İşlemleri Sistemine (AİS) giriş yaparak MEB e-Okul sistemindeki eğitim bilgilerini ve diploma notunu görebilecekler ve bu bilgilerini, 2-9 Temmuz 2018 tarihleri arasında ÖSYM Aday İşlemleri Sisteminde (AİS) onaylayabileceklerdir.
Adayların sınav öncesi herhangi bir işlem yapmasına gerek yoktur.
Tüm adaylarımıza başarılar diliyoruz.
ÖSYM