Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Oyun Önerirmisiniz

SenSei0

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Herkeze Merhaba Ben yeni başlladım forum sittesine ve oyun arıyorum sistemi cok zorlamasını istemiyorum 2 boyuttlu oyunlardaan hoşlaanmıyorum bide zombi tarzı oyunllardan hoşlanmıyorum gerisini yazabillirsiniz teşekkürler
Olan oyunlar
------------------------------
Cod4mw
bf 2
pes 13 -10
-------------------------------
Sistemim
İşlemci:intel pentium T4400
Ram:4Gb
Ekran Kartı: 1.6 Gb (İşlemcinin Ekran Kartı)
Windows:10
cs go gta 4 denedim feci kastı

TRWE_2012

لِيَغْفِرَ لَكَ اللّٰهُ مَا تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِك
Moderatör
  • MFC Puanı
    16,420
Silent Hunter III (2.Dünya Savaşı Nazi Denizaltı Simülasyon Oyunu, Serinin 3.oyunudur.2005 çıkışlıdır.Seri'nin 4,5 ve 6 (daha çıkmadı ama demosu yayınlandı) )

Sinper Elite v1 (2.Dünya Savaşı-1944 Berlin-Sovyet Rus Şehir Savaşları Sırasında bir ABD gizli ajan keskin nişancısının başından geçenler)

Company Of Heroes Tales Of Valor : 2.Dünya Savaşını konu 3 boyutlu RTS Strateji Oyunu (COD Oyununu 3B 'lu hali)

apollo1994

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0

Düşük Donanımlara Sahip Bir Bilgisayarınız Olsa da Oynayabileceğiniz 12 Kaliteli Oyun​

Link editlendi.....!

Nedeni :

MADDE 3 - KATILIMCI (ÜYE) KURALLARI

Kural 2) Forum mesajlarınızda ve imzanızda ortaklık bağlantısı (affiliate linki) paylaşamazsınız.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Cann

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    8,390
Ben çok para harcıyorum oynayınca oynamıyım ??

TRWE_2012

لِيَغْفِرَ لَكَ اللّٰهُ مَا تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِك
Moderatör
  • MFC Puanı
    16,420
PC oyunu oynamanın tek yararı, kişiyi "Stress'den" uzak tutmasıdır.(en azından bende böyle bir etki yapıyor)

Üst Alt