• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Oyunun adını hatırlayamıyorum bilen varsa belirtsin lütfen

LeqendNvr

MFC Üyesi
MFC Puanı
0
Merhaba arkadaşlar ben 2-3 yıl önce bir oyun oynuyordum ve şimdi aklıma geldi ve ne kadar arasamda bulamadım oyunu anlatayım hatırladığım oyun modunu söyliyim/ bu oyun anime tarzı bir oyundu 2 takım vardı silahlarımız hançer gibi şeylerdi sağ tık sol tık, doğma yerlerinde doğuyorduk hızlıca ortaya doğru gidiyorduk ortada robot tarzı yuvarlak birşey vardı o robotu alıp karşı takımın doğma yerinin oraya götürmemiz gerekiyordu tabi biz götürene kadar onlarda engellemeye çalışıyordu oyun hakkında hatırladıklarım bu kadar bilen varsa belirtirse sevinirim

Cyberpunk 2077

Bir Göz At İstersen..Sanırım Bu Oyun'dan Söz Ediyorsun..

İyi ForumLar..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba arkadaşlar ben 2-3 yıl önce bir oyun oynuyordum ve şimdi aklıma geldi ve ne kadar arasamda bulamadım oyunu anlatayım hatırladığım oyun modunu söyliyim/ bu oyun anime tarzı bir oyundu 2 takım vardı silahlarımız hançer gibi şeylerdi sağ tık sol tık, doğma yerlerinde doğuyorduk hızlıca ortaya doğru gidiyorduk ortada robot tarzı yuvarlak birşey vardı o robotu alıp karşı takımın doğma yerinin oraya götürmemiz gerekiyordu tabi biz götürene kadar onlarda engellemeye çalışıyordu oyun hakkında hatırladıklarım bu kadar bilen varsa belirtirse sevinirim
Overwatch 2 heralde dediğin.

Geri