Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Papatya

aLew

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    51
En En En sevdiğim çiçektir. Kokusu , görüntüsü , sadeliği ile resmen insanın içini açan , çoğu kadınları en çok mutlu eden çiçektir.

şarkılara bile konu olan yegane çiçektir efenim:) işte bu güzellerikler arasından size bir kare sunayım hemen :) görünce çocuklar gibi oldum
:)

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    3,016
Süper bir fotoooo evet en ünlü soruyu soruyorum papatya falınının sonucu ne çıktı ? ( kesin denemişsindir )

ALgos

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    27
Bencede ne çıktı bende hep sevmiyor çıkıyor :D

aLew

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    51
sevmiyor çıktı yaaaaaaaaaaaaa :):) 10 dk trip attım:) manyak mısın acaba dedi bırak ya çiçekler yalan söylemez dedim :) öyle miii dedi dur bakalım bende yapayım dedi onda da sevmiyor çıktı :) yalancı papatyaları koymuşlar buraya hayatım ya boşver diyip koluna girip yürüdüm kjghlkgh :)

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    3,016
eheheh eçok fenasın vallahi koptum yemin ediyorum :)

ALgos

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    27
sevmiyor çıktı yaaaaaaaaaaaaa :):) 10 dk trip attım:) manyak mısın acaba dedi bırak ya çiçekler yalan söylemez dedim :) öyle miii dedi dur bakalım bende yapayım dedi onda da sevmiyor çıktı :) yalancı papatyaları koymuşlar buraya hayatım ya boşver diyip koluna girip yürüdüm kjghlkgh :)
:D:D:D uyanikkk

aLew

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    51
hehehe ama belkide gerçekten yalancı papatyaydı:( hepsini mi yolcaktımm hemen o mevzudan uzaklaştırdımöghnkög:D

Üst Alt