Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Photoshop Yardımı İsteyen Kişilerin Yaşadığı Trajikomik Durumlar

Sentinus

'boşunaymış' dedirtmeyin be insana..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -894
Bir gün birinden sizin için bir iyilik yapmasını istediğiniz zaman onun doğru kişi olduğundan emin olun..

Çok güzel çıktığınızı düşündüğünüz bir fotoğrafta gereksiz ayrıntıları temizlemek istiyorsunuz ancak resim düzenleme işinden pek anlamıyorsunuz, ihtiyacınız olan şey bu işten anlayan birileri, ama siz siz olun ricada bulunurken iki kere düşünün, yoksa ekteki şahıslar gibi hayal kırıklığına uğrayabilirsiz...

Aynı pozda olmamamızı sağlayacak bir şeyler yapabilir misin?

ayni-pozda-olmamamizi-saglayacak-bir-seyler-yapabilir-misin_780x780-wg5d6remil.jpg

Sonuç!

Yanımdaki koltuğa güzel bir bayan koyabilir misin?

yanimdaki-koltuga-guzel-bir-bayan-koyabilir-misin_780x780-1spafr2974.png

işte burda dostum.

Çok büyük göğüslerim olsun istiyorum , halledebilir misin?

cok-buyuk-goguslerim-olsun-istiyorum-halledebilir-misin_780x780-dec473bfue.jpg

Bitti.

Fotoyu çektiğimde ayna biraz kirliydi, bir şeyler yapabilir misin ?

fotoyu-cektigimde-ayna-biraz-kirliydi-bir-seyler-yapabilir-misin-_780x780-ervi520ios.png

Elleriyle üçgen yapan benim, soluma Jay z ve beyonce hanımı koyar mısın?

elleriyle-ucgen-yapan-benim-soluma-jay-z-ve-beyonce-hanimi-koyar-misin_780x780-5olty1l19r.jpg

Sosyal hayatım varmış da partideymişim gibi...

sosyal-hayatim-varmis-da-partideymisim-gibi_780x780-5m7gpcj2se.png

Beni bir Bugatti'ye koyar mısın, arkadaşlarıma Bugattim olduğunu uydurdum.

beni-bir-bugatti-ye-koyar-misin-arkadaslarima-bugattim-oldugunu-uydurdum_780x780-g86bpadzt2.png

Cool görünmek istiyorum, tehlikeli sulardaymışım gibi ayar verebilir misin?

cool-gorunmek-istiyorum-tehlikeli-sulardaymisim-gibi-ayar-verebilir-misin_780x780-sxpdqodbpm.png

Bizim valideyi yakışıklı bir erkekle aynı kareye koyabilir misin?

bizim-valideyi-yakisikli-bir-erkekle-ayni-kareye-koyabilir-misin_780x780-4t900ymt1f.png

Bizim hanımın gözlerini biraz açabilir misin? Sürekli bunu yapıyor!

bizim-hanimin-gozlerini-biraz-acabilir-misin-surekli-bunu-yapiyor_780x780-8hmcsbn7bg.png

Sağ bacağımı biraz daha uzun gösterebilir misin? çok kısa görünüyor.

sag-bacagimi-biraz-daha-uzun-gosterebilir-misin-cok-kisa-gorunuyor_780x780-84dxg5mugb.png

Kayın pederin olmayan dişine bir ayar verir misin?

kayin-pederin-olmayan-disine-bir-ayar-verir-misin_780x780-hj5qtepf8q.png

Aynı elemandan hoşlanıyoruz bu resmi ona göndereceğim, siyah ayakkabılıyı çirkin beni güzel göster?

ayni-elemandan-hoslaniyoruz-bu-resmi-ona-gonderecegim-siyah-ayakkabiliyi-cirkin-beni-guzel-goster_780x780-uf8hs1tf75.jpg

Arkadaşım korkunç şeylerden kaçıyor gibi olsun.

arkadasim-korkunc-seylerden-kaciyor-gibi-olsun_780x780-ve90cpdyjt.jpg

Arkadaşımı daha müsait bir poza sokabilir misin?

arkadasimi-daha-musait-bir-poza-sokabilir-misin_780x780-02cds6shlz.jpg

Beni ve arkadaşımı aynı boyda yapabilir misin?

beni-ve-arkadasimi-ayni-boyda-yapabilir-misin_780x780-8gffx8frnl.jpg

Üst Alt