Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Php bilen var mı ?

ffıratt

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -74
Bu php'yi bilen varmı,varsa nasıl öğrendiniz ? Ben eğitim videolarını izledim,dökümanları okudum ama hiç anlamadım.Sebebi,sadece kodu nasıl yazarsını öğretiyorlar ama hangi kod site tasarlarken nerede ne işe yarar onu öğretmiyorlar.Ben nasıl öğrenirim bunu ?

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    3,016
Açıkıçası sağlam bir kaynak yok üstadım mutalaka kaynakları incelemen lazım ama net bir kaynak veren bir site yada bir eğitim yok ne yazıkki herkesin tavsiyesi , görsel yada kitaptan genel bilgiler edinmek , açık kaynak kodları bulup incelemek , kodlar üstünde basit değişiklikler yapmak, sıfırdan parça parça kod yazmak. Yada iyi bir eğitim alacaksın yada en kötü deneme yanılma yöntemi

Sawyer

Var olmanın gereksizliğiyle iyice ötekileştim
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,973
php yi sadece php olarak öğrenmeye çalışırsan tabi öyle olur. onun üstüne html(5) ve css eklemen lazım

ByThe

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    3
fırat dilersen sana php ilk giriş konulu bir cd yükleyip öğreneme yardımcı olabilirim. ama direk php değil de html le başlamalısın direk php ye giriş yaparsan anlamazsın ilk temel kavram olan html öğrenmelisin bunun için de dreamweaver den başla dostum.

koddukkani

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
turkekip.com/Urun/Javascript-Css-ve-Xhml-Php-ve-Mysql-jQuery-ve-Ajax.html
bunu denemelisin

Üst Alt