Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Pisadam için yeni avatar

Painfully

Biz yalnızlar, çok kalabalığız.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    6
# Pisadam için yeni avatar
Adminin daha guzel, daha karizmatik ve daha ciddi bir avatari olmasi kaanatindeyim!
- Tarzin degildir ama ben yine de yaptim.

rYMoY1.png
PvkZv7.png

P

Pisadam

Misafir
Tam benlik bir avatar olmuş beni düşünüp zahmete girdiğin için teşekkür ederim Painfully.
Öyle değişik değişik avatarları severim ben. Uzun zamandır awavatarımdakini kullanıyorum bir uzun zaman daha yaptığını kullanabilirim ki ben çok beğendim ama senden ricam Pisadam yazısını kaldırıp sağ alt köşesine www.forumhatti.com yazman. Bunu yaparsan çok memnun olurum.

Painfully

Biz yalnızlar, çok kalabalığız.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    6
Çok güzeller canim bende istiyorum :p

Kiskandim.

V2a13v.png

Tam benlik bir avatar olmuş beni düşünüp zahmete girdiğin için teşekkür ederim Painfully.
Öyle değişik değişik avatarları severim ben. Uzun zamandır awavatarımdakini kullanıyorum bir uzun zaman daha yaptığını kullanabilirim ki ben çok beğendim ama senden ricam Pisadam yazısını kaldırıp sağ alt köşesine www.forumhatti.com yazman. Bunu yaparsan çok memnun olurum.

vY5vPr.png

Umarim istediginiz gibi olmuslardir, gule gule kullanin.​

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777

Pek benim tarzım değil ama Pisadam beğendiyse sorun yok gibi.

Geceleri ben foruma girdiğimde inşaallah karşıma çıkmaz azıcık ürktüm ya hu :d

Emeğine sağlık Painfully

Üst Alt