Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Ruh ve Ötesi

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    3,016
Şeytan'ın her dediğini yapsak ooo . :) . Şeytan demez de insan merakından yapar korkutucu bir şey olur [şeytan bir dürter seni.:D ] o zaman bir daha denemezsin .:D

Artık dürtermi ne yapar bilemem ama biz en iyisihiç bulaşmayalım okumak ile yetinelim sanırım : ) ama astral seyahat hoşuma gitti ne yalan söylüyeyim enerji çalmak da : )

Akşam akşam bi semalarda gezerdim valla : )

Leia

MFC Üyesi
    4 Ara 2012
  • MFC Puanı
    55
Artık dürtermi ne yapar bilemem ama biz en iyisihiç bulaşmayalım okumak ile yetinelim sanırım : ) ama astral seyahat hoşuma gitti ne yalan söylüyeyim enerji çalmak da : )

Akşam akşam bi semalarda gezerdim valla : )

Enerji çalmak . Genelde çaldıgının farkına bile varmıyorsun. Astrali tavsiye etmem. Ruh ve beden konulu. Amaç ruhu bedenden çıkarmak. Tehlikeli ne oldugunu bilmek yeterli bence. :)

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    3,016
Çıkıpta dönememek var bide en iyisi okuyup heyecanlanmak yeterli bencede : )

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    3,016

Enerji çalmak . Genelde çaldıgının farkına bile varmıyorsun. Astrali tavsiye etmem. Ruh ve beden konulu. Amaç ruhu bedenden çıkarmak. Tehlikeli ne oldugunu bilmek yeterli bence. :)

Çıkıpta dönememe mevzusu yok aslında yani daha olmamış bir olay . daha olmaması olmayacagı anlamınada gelmeyeceginden . Halimden memnunum deyip okumakla yetiniyoruz. :D

Kesinlikle bir gün deneyen birini bulursam yada denersem mutlaka yazıcam yorumları ; ) Ama bildiğim en iyi şey okumak olduğun için dedğin gibi okumak ile yetineceğim : )

Leia

MFC Üyesi
    4 Ara 2012
  • MFC Puanı
    55
Kesinlikle bir gün deneyen birini bulursam yada denersem mutlaka yazıcam yorumları ; ) Ama bildiğim en iyi şey okumak olduğun için dedğin gibi okumak ile yetineceğim : )

Denedim :). Uzun süre hareketsiz yattıgın için sanırsam bedeninde bir uyuşukluk seziyorsun karıncalanma oluyor. Korkudan yerinden kalkıyorsun hemen . Zaten çogu yerde geçer Ruh bedenden tam ayrılacagı sırada garip hissedeceksin gerekli olan korkmadan sonunu getirebilmekte de nerdeee . Okumak en mantıklısı. :)

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    3,016

Denedim :). Uzun süre hareketsiz yattıgın için sanırsam bedeninde bir uyuşukluk seziyorsun karıncalanma oluyor. Korkudan yerinden kalkıyorsun hemen . Zaten çogu yerde geçer Ruh bedenden tam ayrılacagı sırada garip hissedeceksin gerekli olan korkmadan sonunu getirebilmekte de nerdeee . Okumak en mantıklısı. :)

Abooooo o yüzden okumak en iyisi diyon anamm denedin hea valla helal : ) tuhaf bir duygu ve korku olsa gerek : )

Leia

MFC Üyesi
    4 Ara 2012
  • MFC Puanı
    55
Abooooo o yüzden okumak en iyisi diyon anamm denedin hea valla helal : ) tuhaf bir duygu ve korku olsa gerek : )

Bununla ilgili çok yazı okudum. Merdiven metodu olsun ip metodu olsun başka metodlar olsun çogundan haberdardım . Benim için En uygununu seçip denedim bi zararı yok . Bedenin uyuştugundan kan dolaşımın etkileniyor sonuçta ruhun bedenden çıkıyor sanıp panikliyorsun dfvndjkv :D Halbuki olan şey uyuşma :D İlginç aslında denenmeli de tabi bunla ilgili yeterli bilgiyi aldıktan sonra. :)

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    3,016

Bununla ilgili çok yazı okudum. Merdiven metodu olsun ip metodu olsun başka metodlar olsun çogundan haberdardım . Benim için En uygununu seçip denedim bi zararı yok . Bedenin uyuştugundan kan dolaşımın etkileniyor sonuçta ruhun bedenden çıkıyor sanıp panikliyorsun dfvndjkv :D Halbuki olan şey uyuşma :D İlginç aslında denenmeli de tabi bunla ilgili yeterli bilgiyi aldıktan sonra. :)

Eheheheheh süpersin yaaa : ) : ) Merak ettşm bende deniyecem bi ara bu olayı ama başımda hazır bi imam bekleteyim ne olur ne olmaz :D

Üst Alt