Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Samsung Tizen Geliştiricilerine Para Verecek

Sentinus

'boşunaymış' dedirtmeyin be insana..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -894
Samsung tarafından yapılan yeni açıklamada özellikle Samsung tarafından geliştirilen Tizen işletim sistemi için davet yapıldı.

samsung-tizen-gelistiricilerine-para-verecek.jpg
Samsung bir yandan Android işletim sistemini kullanarak telefonlarını kullanıcılar ile buluştururken bir yandan da Tizen adı verilen yeni işletim sistemi ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Pek çok farklı cihazında Tizen işletim sistemine yer vererek kendi işletim sisteminin daha fazla kişi tarafından kullanılmasını sağlayan Samsung bu konuda oldukça iddialı. Öyle ki yapılan paylaşımlarda Tizen işletim sisteminin daha fazla kullanılması ve işletim sistemine daha fazla yer verilebilmesi içinü geliştiricilere çağrı yapılmış durumda.
Tizen İçin Para Verilecek
Samsung tarafından yapılan bu çağrı şu anda karşılık bulmasa da Samsung'un Tizen’in daha fazla geliştirme konusunda kararlı olduğu görüldüi. Paylaşımlarda Tizen işletim sistemi için özellikle geliştiricilere para ödemesi yapacağını duyuran Samsung teşvik programı kapsamında 10 bin dolara kadar ödeme yapabilecek. Geliştiricilerin Tizen işletim sistemini kullanarak yapacağı uygulamalarda ilk yüzde bulunan tüm uygulama geliştiricilerine 10 bin dolar ödenecek. Üstelik 10 bin dolar kişi başına ödenecek olan ödül tutarı. Bu bakımdan Samsung tarafından yapılan çağrının karşılık bulması ve uygulama geliştirilerek Tizen işletim sistemine yönelik çeşitli geliştirmelerin yapılması bekleniyor.
Ödül ve teşvik programı ile birlikte bu konuda daha iyi bir gelişme elde etmek isteyen ve gelişmeyi hızlandırmak isteyen Samsung bu konuda dünya genelinde ilgi çekmeyi başarmış durumda.

ve teknoloji

Üst Alt