Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Samsung Tizen'in Yeni Sürümü Geliyor!

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Samsung Tizen'in Yeni Sürümü Geliyor!

Mpn51a.jpg

Samsung tarafından kullanıma sunulan yeni işletim sistemi Tizen giderek gelişiyor. Samsung tarafından üzerinde özel bir şekilde çalışmaların yürütüldüğü belirlenirken Tizen 3.0 konusunda en çok merak edilen soru da yanıtını bulmuş durumda.

Samsung tarafından üretilen ve elektronik cihazlarda kullanılan işletim sistemi daha çok fotoğraf makinesi ve akıllı saatlerde tercih ediliyor. Bu konuda önümüzdeki yıllardan itibaren akıllı telefonlarda daha çok yer bulması tahmin edilen Tizen işletim sisteminin yapılacak geliştirmeler ile birlikte daha kapsamlı hale getirilmesi amaçlanırken bu konuda firma tarafından yapılan açıklamalarda Tizen 3.0 versiyonunun Eylül ayından itibaren dağıtıma gireceği belirtildi.

Samsung Geliştiriciler Konferansı'nda duyurulan bu gelişmeyle Tizen işletim sistemini merak eden kişilerin kafalarındaki soru işaretleri giderilmiş olurken Samsung'un yeni versiyon ile birlikte hangi yenilikleri sunduğu da merak ediliyor.

Samsung Gear S3 gibi ürünlerin de tanıtılacağı IFA 2016 etkinliğinde Tizen 3.0 için de pek çok soru yanıtını bulacak. Zira etkinlikte pek çok yeni ürün ve sistem ile kullanıcıların karşısına çıkacak Samsung’un etkinliğe özel bir sürpriz de yapması bekleniyor.

İşletim sisteminin yeni sürümünde özellikle güvenlik açısından pek çok iyileştirmenin yapıldığı belirtilirken yeni sürüm ile birlikte 64 bit cihazlara da destek verileceği belirtildi. Performans konusunda ciddi artışların yaşanması beklenirken trafik performansının yüzde 30’a varan bir artış ile kullanıcılara destek vermesi diğer beklentiler arasında.

veteknoloji

Üst Alt