Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

SeeN

Behice

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2
İlk öncelikle ben başlayayım.

SeeN ; Şu sanalda tanıyabileceğim nadir insanlardan biridir, itici gıcık biri gibi görünür ama aslında kocaman bir yüreği vardır. Haksızlığa gelemez ve sorgulamayı seven biridir, daha çok sessiz kalmayı ve eğlence neredeyse orada olmayı sever :)

erisilmez

Güvenlik ..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    73
SeeN için bir çok kelime edilebilir. Ama ticaret adamıdır :) Her ne kadar sallasamda seen'e help departmanı içinde anlaştığım ve şaka yaptığım nadir insanlardan biridir. Bu aralar kelime kanalında takılıyor :)

SeeN

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Güzel düsüncelerin için tşkler Behice Hakkın oLmadiği Yerde Adalet oLmaz Çünkü Hak aramayi severim.

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Pek tanımıyorum ama genel olarak kendi halinde ve iyi ßir izlenimi var forumda da efendi ßir duru$u var ..

Zeyna

"Dum spiro spero"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    12,698
SeeN = Tulum hayri :D iyidir iyi taa eskilerden tanışırız dimi ? hee desene :D

Tiger

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Bende yorumlayım bari şu çocuğu. SeeN; gayet efendi, şaka yapabilecek ve onu kaldırabilecek kapasitede, duracağı yeri bilen (genellikle koynumda), iyi OĞLAN'dır bizim SeeN ya ;d slşkjfa herşey bi yana şu lanet olası mekanda sevdiğim sayılı adamlardan biridir, adamın ham maddesi, adamın ilk halidir. yalakalıklarının devamını pardon başarılarının devamını dilerim kankaların kraliçesi ;** skljfaşs

SeeN

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Tiger sen tam bir oğlancinin aradiği tipte 1 iNSansin:D tşk ederim kanka yaLaka oLSaydik su an senle ayni yerde olmak yerine en tepedeolurduk herkez bizim gibi olsaydi olabilseydi kimse kimseyle kavga etmez aldatmaz veya baska 1 sey olmazdi dünyada savas yerine bariş olurdu sana burdan bir sarki armagan ediyorum Tiger Savaşma Seviş oNunla hadi :D

Tiger

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
SeeN kız olsam ilk sana verirdim bu sunucuda KALBİMİ. biliyorum kalbimi yazana kadar heyecan yaptın, elin ayağın ter boşaldı ama ne yazık ki kız değilim kanka ;d slşkfja Evet yalakalık konusunda haklısın, en tepedeler. Bu sunucu mesela bizde olsaydı o zamanda düşünemiyorum lan lksjfşa herkes altına sıçar açık ve net. :)))

Üst Alt