• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Sevtuğ - İlk Aşkım Son Seferim (2015) Maxi Single Albüm

Almora

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
2 Ağu 2014
Konular
1,832
Mesajlar
2,642
MFC Puanı
4,340
Sevtuğ - İlk Aşkım Son Seferim (2015) Maxi Single Albüm



66688680487150157.jpg




ai.gif

01. Ben Seni Sevdim ( Club Versiyon )
02.
İlk Aşkım Son Seferim
03. Demo Aşklar
04. Ben Seni Sevmeyi Sevdim


Albüm ile ilgili diğer bilgiler

Yaklaşık 2 yıldır üzerinde çalışılan,aylardır stüdyo çalışmaları süren SEVTUĞ KASAPBAŞOĞLU'nun ilk albümü, ''İLK AŞKIM SON SEFERİM''nihayet dinleyicileriyle buluştu.

SEVTUĞ ;CERRAHPAŞA TIP FAKÜLTESİ Tıbbi Biyolojik Bilimler Bölümü mezunu ve halen ADLİ TIP ENSTİTÜSÜ yüksek lisans öğrencisi..Eğitim hayatı boyunca aynı zamanda sunuculuk,modellik ve solistlik yapmış olan sanatçı;yaklaşık 10 yıldır oluşturduğu 10 dilden ve farklı türlerden oluşan repertuarını ve sahne birikimini bu albümle taçlandırmış oldu..

Albüm 1'i versiyon olmak üzere 4 şarkıdan oluşan bir maxi single çalışması..

Çıkış parçası ve aynı zamanda albümün ilk videoklip çalışması olan''BEN SENİ SEVMEYİ SEVDİM'' yıllar önce Zerrin ÖZER'in de okuduğu sözleri ve bestesi SELAHATTİN ERHAN'a ait bir şarkı.Bu şarkıya bambaşka bir ruh katıp hareketli versiyonunu hayata geçiren isim ise yetenekli aranjör SEZGİN GEZGİN..
Parçanın slow versiyonunun düzenlemesinde ise;müziğin dahi ismi,yılların deneyimli aranjörü SELİM ÇALDIRAN'ın imzası var..
Albüme ismini veren diğer slow şarkının sözü ve müziği BURAK UÇKUN'a ait.. ''İLK AŞKIM SON SEFERİM'' in düzenlemesinde de yine ünlü aranjör SELİM ÇALDIRAN'ın imzası mevcut..
Sözleri CÜNEYT SAVRAN,bestesi ve aranjesi MESUT ÖZŞAHİN'e ait olan ''DEMO AŞKLAR'' albümün diğer hareketli şarkısı..Günümüzün çabuk tüketilen aşklarına gönderme yapan şarkı oldukça kıpırkıpır ve eğlenceli ..

Birçok değerli müzisyenin stüdyo çalışmalarında eşlik ettiği bu albümdeki tüm şarkıların Mix&Mastering leri ,aynı zamanda sanatçının Vokal Koçluğunu da yapan CANDAR KÖKER tarafından yapıldı..
Albüm okuma kayıtlarının tümü ise STUDİO MAESTRO'da gerçekleşti.

Albümün ilk videoklip çalışması genç ve yetenekli yönetmen GÖKHAN ÖZDEMİR tarafından BEN SENİ SEVMEYİ SEVDİM şarkısının club versiyonuna çekildi.Yine albüm fotoğraflarında farklı ve başarılı bakış açısıyla GÖKHAN ÖZDEMİR'in imzası bulunuyor.
Klipte OKTAY SEVEN imzalı tam 6 farklı kostüm kullanıldı.
Klip boyunca dans yeteneğini de konuşturan SEVTUĞ' nun koreografilerini ise ünlü koreograf ŞİRVAN DENİZCİ hazırladı.
Eylül sonunda yapılacak lansman konseriyle sizlerle buluşacak olan SEVTUĞ;her yaş ve her kuşağa hitap edecek şarkıları ve sesiyle ''İLK AŞKIM SON SEFERİM'' i ÇİMEN'S YAPIM etiketiyle yayınladı. Albümün dağıtımını ise DMC (DOĞAN MUSİC COMPANY) üstleniyor..


05.10.2015
 
Üst