OBERON
MFC Üyesi
-
- Üyelik Tarihi
- 20 Kas 2016
-
- Mesajlar
- 3,156
-
- MFC Puanı
- 41
Porsiyon : 6
Hazırlanma : 30 dk
Malzemeler
- 2 Su bardağı Su
- 4 Çorba Kaşığı Tereyağı
- 2 Su bardağı Un
Şerbeti İçin
- 2.5 ( 5/2 ) Su bardağı Su
- 2 Su bardağı Toz Şeker
Üzeri İçin
- Kararında Ceviz İçi
Hazırlanışı
Şerbetin hazırlanışı Su ve toz şekeri karıştırıp, kaynatın. Hazırlanışı Su ve unu topak kalmayacak şekilde iyice karıştırın. Teflon tavaya tereyağından bir parça koyun. Hazırladığınız akışkan hamurdan, ince bir şekilde yayılacak miktarda tavaya koyun. Hamurun iki yüzeyini de kızartın. Pişen hamuru tepsiye koyun ve tüm hamuru aynı şekilde pişirin. Tepsiye yerleştirirken aralarına ceviz içi serpin. Servis yaparken hazırladığınız şerbeti dökün.
Hazırlanma : 30 dk
Malzemeler
- 2 Su bardağı Su
- 4 Çorba Kaşığı Tereyağı
- 2 Su bardağı Un
Şerbeti İçin
- 2.5 ( 5/2 ) Su bardağı Su
- 2 Su bardağı Toz Şeker
Üzeri İçin
- Kararında Ceviz İçi
Hazırlanışı
Şerbetin hazırlanışı Su ve toz şekeri karıştırıp, kaynatın. Hazırlanışı Su ve unu topak kalmayacak şekilde iyice karıştırın. Teflon tavaya tereyağından bir parça koyun. Hazırladığınız akışkan hamurdan, ince bir şekilde yayılacak miktarda tavaya koyun. Hamurun iki yüzeyini de kızartın. Pişen hamuru tepsiye koyun ve tüm hamuru aynı şekilde pişirin. Tepsiye yerleştirirken aralarına ceviz içi serpin. Servis yaparken hazırladığınız şerbeti dökün.