• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Size ulaşılmaz gelen birisine ulaştığınız zaman bütün sihir kaçar mı?

LaiLa

Az İnsan.. Çok Huzur.
MFC Üyesi
MFC Puanı
368
Size ulaşılmaz gelen birisine ulaştığınız zaman bütün sihir kaçar mı?

Valla biri vardı face yoktu o zaman ve birbirimizi kaybetmiştik, 2 yıl sonra beni facede buldu ve evlenmiş bana sordu sen evlendinmi diye hayır dedim o kadar üzüldüki anlatamam. sonra ben izimi kaybettirdim ona, çünkü onu ve ailesini mutsuz etmek istemedim.

Ulaşılabiliyorsa demek ki ulaşılmaz değilmiş.
- Sihir mihir hikaye. Umduğunu bırak hele bulduğuna değer ver bulduğuna.

Benim için hiç kimse ulaşılmaz değildir, asıl ulaşılmaz olan benim .p

İnsanlar neden kendini ulaşılmaz zanneder ki? Kriter nedir, meslek mi, aile mi, maddiyat mı yoksa maneviyat mı? Hiç kimse kusursuz değildir ki ulaşılmaz olsun :)

Kimse ulaşılmaz değildir hepimiz faniyiz. İnsanız sonuçta kimse bu dünyada böbürlenerek yürümesin.

hayır neden sihiri kaçsın, ulaşmak istediğin kişi değer verdiğin kişidir, değer verdiğinin sihiri kaçarmı hiç, kaçarsa kendine sorman gereken gerçekten değer verdiğin kişimiydi

kaçmaz:D

Geri