• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Sohbet.Net Ayın Helper'i Projesi

NiQuiL

Olduğu kadar,olmadığı kader!
MFC Üyesi
MFC Puanı
125
AYIN HELPERİ PROJESİ
Ayın helperine Oper ödülü.
–
Şartlar ;
* #help kanalı içerisindeki performansı. ( voice verme ve kullanıcı iletişimleri. )
* #helpteam kanal içerisindeki performansı. ( eğitim verme veya eğitim alarak kendisini geliştirme. )
* Online süresi ve help kanalında bulunma süresi.
* Global ve özel kanallardaki izlenimler. ( sunucu genelindeki tavırlar ve hareketleri. )
* Kişiliği ile örnek teşkil edecek düzeyde olmak.
–
NOT : Ayın 2.ve 3. sunede global kanal ödülü vardır.
–
NOT : Ödül bir sonraki ayın helperinin seçimine kadar sürecektir
–
NOT : Üst üste bir kişi ayın helperi seçilmeyecektir.
–
HAFTANIN HELPERİ PROJESİ
Haftanın Helperi sistemi ve ödüllendirme;
–
* Voicelist/Eğitim/Online alanlarında bir hafta içerisindeki başarıları takibe alınarak üst yönetimin değerlendirmesi sonucu verilen bir ödüldür.
* Ödül; Bir hafta geçerli olup sunucu genelinde S-BOT’un olduğu tüm kanallarda bir karşılama mesajı ve girişte otomatik olarak ‘+v’ özelliği.

Sizde bu ayrıcalığa ulaşmak istiyorsanız yapmanız gereken #HELP departmanına başvurmaktır.

www.help.sohbet.net üzerinden detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

yaa bide üste helperleri yazsaydın iyiydi:) güzel yarışma olmuş şimdiden kazananı tebrik ediyorum

Hak eden kazansın : ))) inşhhhhhh . yalansız dolansız bir sonuç olur..

Hayırlı olsun inşallah..

Bu hala geçerlimi Berkay? benim niye haberim yok?:))

Berkay cım ama unutmakii herşeyin bir il'ki var'dır..? o gün elbet gelecek..! gelecekte bir gün gelecek...))!

Geri