Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Son Dakika: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu istifa etti

Herkül

Canım Dedem
Admin
  • MFC Puanı
    62,276
Son Dakika: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu istifa etti
tq7GDp.jpg

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yaptığı açıklamada istifa ettiğini açıkladı. Uzun bir metin ile görevinden ayrıldığını açıklayan Soylu, son olarak iki günlük hafta sonu sokağı çıkma yasağı kararı vermişti.

Soylu yaptığı açıklamada, "Gayretle ve titizlikle yürütülen bir süreçte, tamamen salgının önlenmesine yönelik hafta sonu sokağa çıkma kararınının uygulanmasının sorumluluğu, her yönüyle şahsıma aittir. Başlangıçta kısıtlı saatlerde de olsa ortaya çıkan görüntüler, mükemmel yönetilen bu süreçle uyuşmadı.. Yaşadığım onca tecrübe, sorumluluk kısmı üzerimizde olan bu olayda, böyle görüntülere yol açmamalıydı. İyi niyetle, hafta sonunda salgını ve bulaşı bir nebze durdurabilmek adına atılan bir adımdı. Hiç bir zaman zarar vermek istemediğim Aziz Milletimiz, hayatımın sonuna kadar da sadık olacağım Sayın Cumhurbaşkanım beni bağışlasın... Onurla yürüttüğüm İçişleri Bakanlığı görevimden ayrılıyorum...Tüm dostlara, mesai arkadaşlarıma Allahaısmarladık.. Allah milletimizi korusun..." ifadelerini kullandı.

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,420
Daha bu kadar basit bi konuda bile birlik içinde hareket edemiyoruz, bu süreç geçecek gibi görünmüyor hele de böyle sorumsuz davranan insanlar varken daha çok vaka sayısının arttığını izleriz..

Herkül

Canım Dedem
Admin
  • MFC Puanı
    62,276
Ben istifa ettiğine pek inanmıyorum. (İstifa ettirilmiş olabilir) bana göre istifası kesinleşip, yerini yeni bir bakan atanıncaya kadar istifa etmiş sayılmaz, her an geri dönebilir.

DoNtSpEaK

- imzamı bıraktım teninde -
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,427
İsabet olmuş derdim ama kabinede bu cüret potansiyeline sahip bir bakan göremiyorum.

Yine neyin peşindeler acaba..?

Gece

...
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    805
İstifasının kabul edileceğini sanmıyorum geri doner bence..

Üst Alt