Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Sony'den Android 7.0 Beta Atağı

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Sony'den Android 7.0 Beta Atağı​

Y4jP6z.jpg

Android 7.0 işletim sistemi için piyasada oldukça farklı soru işaretleri olurken, özellikle hangi telefona ilk olarak Android 7.0 işletim sisteminin geleceği merak ediliyordu. Bu konuda Sony tarafından yapılan son açıklamada ise Android 7.0 Beta için çalışmalara başlandığı ifade edildi. Bu açıklama ile birlikte Android 7.0 için ilk çalışmalara başlayan firmalardan birisi de Sony oldu.

Yapılan resmi açıklamalarda Sony tarafından Beta programının başlatıldığı ifade ederken Beta programı kapsamında hangi işlemlerin yapılacağı da detaylı olarak belirtildi. Bu bakımdan Beta programına kayıt işlemi için kullanıcıların internet üzerinden işlem yapması gerektiği ifade edilirken Beta programının hangi ülkelerdeki kullanıcıları kapsadığı da açıklandı.Bu doğrultuda Beta programına katılmak isteyen kişilerin mutlaka Hollanda, Finlandiya, Danimarka, İsveç, Litvanya, Estonya, Letonya, İzlanda, İtalya, İspanya ve Portekiz’deki kullanıcılar beta için başvuru yapabilecek.

Geçen yıl aynı işlemlerin Android 6.0 versiyonu için yapıldığı hatırlatıldığında Sony tarafından yeni işletim sistemi için gerekli olan altyapıların hazırlanarak kullanıcılar ile birlikte yeni sisteme geçiş için oldukça önemli bir etkinliğin gerçekleştirileceği görülüyor. Kullanıcılar ile yapılacak geliştirmeler sayesinde Sony tarafından oldukça iyi bir işletim sisteminin özel ara yüzler ile birlikte sunulması bekleniyor.​

alıntı

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
Ulan önce bana bi android 6 getirin :sigara

Üst Alt