Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

SysEdit Kullanarak Otomatik Temizleme

TRWE_2012

لِيَغْفِرَ لَكَ اللّٰهُ مَا تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِك
Moderatör
  • MFC Puanı
    16,500
Not:

Bu makale türk forumlarında bir ilk olup makale sahibinin tüm Windows İşletim sistemleri üzerindeki tecrübe ve hakimiyetinin bir kanıtıdır.

Şimdi başlayalım :

Adım_1

Başlat>>>Çalıştır>>>
Kod:
sysedit.exe
yazınız ve enter tuşuna basınız.

1.png

Adım_2:

Açılan System Configusyons Edit (SysKey) basit metin editöründe AUTOEXEC.BAT dosyasını öne getiriniz.

2.png

Adım_3:

AUTOEXEC.BAT dosyasında en alt iki satıra :
Kod:
cd C:\Windows\Temp 
deltree *.*

cd C:\Users\Administrator\AppData\Local\Temp
deltree *.*

komutunu yazınız dosya>>kayıt komutu veriniz vede alt+F4 editörden çıkınız ve sistemi yeniden başlatınız.

3.png
Not:
Siz kendi kullanıcı hesabı dizinin Temp Klasör yolu yazacaksınız.

Bundan sonra bilgisayarınızı her başlattığınızda C:\windows\Temp ve C:\Users\Administrator\AppData\Local\Temp klasörünüzde bulunan geçici dosyaları ve klasörleri silmek üzere olduğunu belirten bir mesaj görüntülenir ve silmek isteyip istemediğiniz sorulur.
[e /h ] geçebilirsiniz.

Herkese İyi Günler
TRWE_2012
Düzce_Akçakoca
8)
8)
8)

Üst Alt