-
-
-
- MFC Puanı
- 16,500
Not:
Bu makale türk forumlarında bir ilk olup makale sahibinin tüm Windows İşletim sistemleri üzerindeki tecrübe ve hakimiyetinin bir kanıtıdır.
Şimdi başlayalım :
Adım_1
Başlat>>>Çalıştır>>>
yazınız ve enter tuşuna basınız.

Adım_2:
Açılan System Configusyons Edit (SysKey) basit metin editöründe AUTOEXEC.BAT dosyasını öne getiriniz.

Adım_3:
AUTOEXEC.BAT dosyasında en alt iki satıra :
komutunu yazınız dosya>>kayıt komutu veriniz vede alt+F4 editörden çıkınız ve sistemi yeniden başlatınız.

Not:
Siz kendi kullanıcı hesabı dizinin Temp Klasör yolu yazacaksınız.
Bundan sonra bilgisayarınızı her başlattığınızda C:\windows\Temp ve C:\Users\Administrator\AppData\Local\Temp klasörünüzde bulunan geçici dosyaları ve klasörleri silmek üzere olduğunu belirten bir mesaj görüntülenir ve silmek isteyip istemediğiniz sorulur.
[e /h ] geçebilirsiniz.
Herkese İyi Günler
TRWE_2012
Düzce_Akçakoca
Bu makale türk forumlarında bir ilk olup makale sahibinin tüm Windows İşletim sistemleri üzerindeki tecrübe ve hakimiyetinin bir kanıtıdır.
Şimdi başlayalım :
Adım_1
Başlat>>>Çalıştır>>>
Kod:
sysedit.exe

Adım_2:
Açılan System Configusyons Edit (SysKey) basit metin editöründe AUTOEXEC.BAT dosyasını öne getiriniz.

Adım_3:
AUTOEXEC.BAT dosyasında en alt iki satıra :
Kod:
cd C:\Windows\Temp
deltree *.*
cd C:\Users\Administrator\AppData\Local\Temp
deltree *.*
komutunu yazınız dosya>>kayıt komutu veriniz vede alt+F4 editörden çıkınız ve sistemi yeniden başlatınız.

Not:
Siz kendi kullanıcı hesabı dizinin Temp Klasör yolu yazacaksınız.
Bundan sonra bilgisayarınızı her başlattığınızda C:\windows\Temp ve C:\Users\Administrator\AppData\Local\Temp klasörünüzde bulunan geçici dosyaları ve klasörleri silmek üzere olduğunu belirten bir mesaj görüntülenir ve silmek isteyip istemediğiniz sorulur.
[e /h ] geçebilirsiniz.
Herkese İyi Günler
TRWE_2012
Düzce_Akçakoca