Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Tercih Yapacak Öğrenciler Dikkat!

PERFİNYA

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -48
LYS sonuçlarına göre, öğrencilerin Üniversite tercih süreci bugün başlıyor.

Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçlarına göre, bir yükseköğretim kurumunda okumak isteyen öğrencilerin Üniversite tercih süreci bugün başlıyor.

2011-ÖSYS tercih işlemleri bugün başlayacak ve 5 Ağustos 2011 Cuma günü saat 17. 00'da sona erecek. 2011-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu'na, ÖSYM'nin http: //www. osym. gov. tr internet adresinden ulaşılabilecek.

Kılavuz ayrıca başvuru merkezlerine de örnek olarak gönderilecek. Adaylar, isterlerse kılavuza ÖSYM'nin internet adresinden erişilebilecek veya başvuru merkezlerine gönderilmiş olan basılı kılavuzu yerinde inceleyebilecek. Adaylara kılavuz satışı yapılmayacak.

Tercih işlemleri, kılavuzda belirtilen esaslar uyarınca gerçekleştirilecek. Adaylar tercihlerini isterlerse bir başvuru merkezi aracılığıyla, isterlerse internetten kendileri bireysel olarak yapabilecek.

Başvurularını internetten yapmak istemeyen adaylar doldurdukları tercih formu ve nüfus cüzdanı veya pasaportları ile birlikte istedikleri bir başvuru merkezine tercih için başvurabilecek.

_Sinan_

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    9
sınav sistmleriyle ilgisi olan biri bana yardım edebilirmi???????? acilllllllllllll

Üst Alt