• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üyelik Tarihi
17 Haz 2015
Konular
105
Mesajlar
143
MFC Puanı
0
Google Play'de bulabileceğiniz strateji oyunu. Oyunun amacı karakterlerinizle başka insanların köylerine saldırmak, kendi köyünüzü geliştererek başka insanlardan gelecek saldırılara karşı korunmak. Clash Of Clans ile benzerlik gösteriyor olabilir, fakat farklı taraflarıda var.

Öncelikle benzer olan kısımlardan bahsedelim biraz. Köy sistemi, binalar ve savunmalar benziyor. Fakat bu oyunda farkli olan bir önemli şey şu, ordu yaratamıyorsunuz! Yani olay şöyle, 20 tane okçu falan gibi yaratamıyorsunuz. Oyunda belli başlı karakterler var. Bu karakterler "Hero" , yani "Kahraman" olarak geçiyor. Bu heroların yanında, ejderha olsun, okçu olsun karakterler ayrıca geliyor.


Bu kahramanları kazanmanın 2 yolu var. Birincisi, Kahraman Kiralama. Burada her 2 saatte bir ücretsiz kiralama kısmında 12 kahraman doluyor. Ücretsiz olarak 12 kahraman alabiliyorsunuz. Fakat gelen kahramanların seviyeleri şöyle;
"Normal, İyi, Nadir". Eğer 450 Elmas verip, (Elmas gerçek parayla alınan oluyor. Fakat durum şuki, başta size bedavadan 1000 elmas kazandırabiliyor!) 3 tane kahraman kiralayabiliyorsunuz. Bu kahramanların seviyeleri ise "İyi, Nadir, Destansı" oluyor. 1450 elmas verip 10 tanede kiralayabilirsiniz.

Oyun içinde kahramanalara level arttırmak zorundasınız. Yoksa güçlenmiyorlar. Ayrıca yüzük ve ruhlar ile skill lerinin seviyelerini arttırabilir, yanındaki kahramanların levellerini arttırarak güçlendirebilirsiniz.

Oyunda kupa kasmakta var tabiki. Fakat normal köylere saldırarak kasmıyorsunuz. Lordlar Ligine girip kasmak zorundasınız. Bu yüzden karşınıza güçlü rakipler gelebiliyor ve karakterleri iyi geliştirmelisiniz.

Arenada önemli bir nokta tabiki. Her gün karşınıza 3 farklı insan, ve 1 günün düşmanı geliyor. Bunlara saldırıyorsunuz ve karakterleride size saldırıyor, 1000 deneyim falan veriliyor. Bu deneyimlerle rütbe atlayarak farklı eşyalar kazanıyorsunuz. Örneğin 300.000 gold verebiliyor, 300 elmas verebiliyor.

İyi Oyunlar!
 
Üyelik Tarihi
17 Haz 2015
Konular
105
Mesajlar
143
MFC Puanı
0
İşte eğer canınız sıkılıyosa ve iyi bi oyun arıyorsanız bu oyunu kesinlikle denemelisiniz. Oyunda küçük siyah birşeysiniz. Bir hırsız. Oyunda başka insanlara saldırabilirsiniz, veyahut camping lerdeki yerlere saldırabilirsiniz.

Oyunda gem ler var ve bu gem ler sizin sıralamanızı arttırabiliyor. Kendi zindanınızda bir gem üreticiniz var. Örneğin iki gem'i koyuyorsunuz ve başlatıyorsunuz ardından kaç tane koyduğunuza göre daha çok gem çıkartıyor. Böylelikle gemleriniz artıyor ve sıralamanızda artıyor.

Zindanınızda tuzaklar kuruyorsunuz, her yeni zindanda (zindan değiştirmek zorundasınız çünkü eskileri patlıyor.) yeni tuzaklar açılıyor. Örneğin 8000 gold vererek ayrı bir tuzak kurabiliyorsunuz, veya paranız varsa 30000e falan daha iyi bir tuzak sistemi kurmanız mümkün.

Bir zindana girdiğinizde, eğer gem üretiliyorsa o gemi çalabiliyorsunuz. Tabiki denk gelirse. Tabiki başkalarıda sizden çalabiliyor. Çalarlarsa eğer gem üretimi durduruluyor, birdahaki girdiğinizde başlatmanız gerekiyor tekrardan.

Campingleri yapmak zorundasınız. Yani insanlara karşı olmayan zindanları. Nedenide şuki, siz gem ürettikçe totem patlıyor. Totem patladığında ise yeni bir yere ihtiyaç duyuyorsunuz. Bu yüzden campingleri yapıp yeni totemlere ulaşmak zorunda kalıyorsunuz.


İyi Oyunlar !
 
Üyelik Tarihi
17 Haz 2015
Konular
105
Mesajlar
143
MFC Puanı
0
Telefonda iyi bir rpg oyun mu arıyorsunuz? İşte tam bu noktada devreye Zenonia serisi giriyor. Hiç oynamayanlar için Zenonia S den bahsedelim.

maxresdefault.jpg


Oyunda 5 karakterimiz var. Slasher, Ranger, Fighter, Magician ve Assasin. Hepsinin birbirinden farklı özellikleri var. Stat verilişleri ayrı. İtemler ve skillerde farklı tabiki. Ben en çok magician'ı seviyorum, uzun menzilli ve güçlü olmasından dolayı.

Oyun zindan tarzı. Zindanlara girip görevleri yapıyorsunuz, zindanlar 3 odalı oluyor. İlk 2 odada slotları kesiyorsunuz, 3. odada ise sizi boss bekliyor. Her zindanda farklı boss ve bossların farklı güçleri, canları oluyor. İleri zindanlarda bossların canları ve güçleri artıyor.

Bu sefer bir farklılıkta diğer oyuncularla oynamak olmuş. Birlikte Raid lere girebiliyorsunuz, yada arenada kapışabiliyorsunuz.

Raid nedir? Raid bir tür grup savaşı oluyor. Belirli bir boss var ve en az 3 kişilik takımla o bossa karşı savaşıyorsunuz. En fazla 4 kişi olabiliyorsunuz.
 

Enes

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
25 Eki 2008
Konular
885
Mesajlar
1,445
MFC Puanı
8,610
ngb325.jpg


Facebook korsan videolarla daha aktif bir savaşa giriyor. Platformuna izinsiz videoların yüklenmesini engelleyen yeni bir video eşleme teknolojisi geliştirdiğini duyuran Facebook, halihazırda kullandığı Audible Magic sisteminde de iyileştirmelere gidiyor.

Facebook’un dün yani 27 Ağustos tarihinde Media blogundan yaptığı açıklamadaki ilk dikkat çekici not, şirketin bir süredir yoğun bir şekilde eleştirildiği freebooting sorununu kabul etmiş olması. Freebooting, video içerik üreticilerinin videolarının izinsiz bir şekilde Facebook’a yüklenmesi anlamına geliyor ve Facebook’ta bu sorun öyle ciddi boyutlara varmış durumda ki, Facebook videolarının yaklaşık yüzde 70’inin bu özellikte olduğu belirtiliyor.

Son bir yılda yaşadığı hızlı video patlamasıyla övünen Facebook, her ne kadar YouTube’un ilk kayda değer rakibi olsa da, görünen o ki, bunu büyük ölçüde korsan videolar sayesinde başarıyor. Bu Facebook Video’nun gerek video reklamları gerek içerik üreticilerine yönelik yeni tanıttığı gelir paylaşım modelinden istediğini elde etmesi açısından ciddi bir zorluk yaratıyor. Facebook’un video konusunda YouTube’a gerçek anlamda rakip olabilecek büyüklüğe erişmesi için, freebooting sorununu çözmesi gerekiyor.

Facebook’un şu anda kullandığı Audible Magic sistemi, yüklenen videoların özgün olup olmadığını ses kayıtlarını baz alarak tespit ediyor. Sistemin yeterince verimli çalışmadığını kabul eden Facebook, Audible Magic ile “çalıntı” videoların daha hızlı raporlanması ve kaldırılmasını sağlayacak şekilde geliştirmeler yaptığını söylüyor.

Facebook’un yeni video eşleme teknolojisi ise Facebook platformuna özel olarak geliştirilmiş ve video içerik üreticilerinin yükledikleri içeriğin farklı Facebook Sayfaları, profilleri, grupları ve coğrafyalarındaki videolarla eşleşip eşleşmediğini tespit ediyor. Bunun için Facebook’a bir günde yüklenen milyonlarca videoyu hızlı bir şekilde tarayan sistem, eşleşen “kopya” videoların platformdan kaldırılması için doğrudan Facebook’a raporlanmasını sağlıyor.

Yeni video eşleşme teknolojisinin ilk etapta aralarında medya şirketleri, çok kanallı ağlar ve bireysel video üreticilerinin olduğu küçük bir grupla önümüzdeki günlerde beta testlerine başlanacağı belirtiliyor, Facebook açıklamasında. Şirket uzun vadede, tam verimle çalışan bir sistem geliştirmek için de söz veriyor iş ortaklarına.

Facebook’un yaklaşık bir yıldır agresif bir şekilde iyileştirmelere devam ettiği, Facebook Video’nun 2015 birinci mali çeyrekte günlük ortalama 4 milyar adet izlenme sayısına ulaştığı açıklanmıştı. Facebook, video reklamlarla birlikte, içerik üreticiler için YouTube’a benzer bir gelir modelini yakın zamanda duyurmuştu.
 

Enes

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
25 Eki 2008
Konular
885
Mesajlar
1,445
MFC Puanı
8,610
Po7ZDN.jpg


Mobil fotoğrafçılığı eğlenceli bir hale getiren Instagram'ın sizi bir anlamda kısıtlayan, birçok kuralı da var. Ancak bu kurallardan bir tanesi, şu an itibariyle kaldırılmış görünüyor. Instagram, artık kare fotoğraflar yüklemenizi şart koşmuyor.

Instagram, artık fotoğrafları orijinal oranlarıyla yüklemenize izin veriyor. Bu değişiklik sayesinde hizmete dikey veya yatay fotoğraflar yüklemek de mümkün hale gelmiş oldu. Kare fotoğraflar, Polaroid filmlerine bağlılığı temsil ediyordu ancak bulunduğumuz dönemde daha çok gereksiz bir kısıtlama halini almaya başlamıştı.

Instagram şimdiye kadar fotoğrafları kare biçiminde gösterdiğinden, karşıya yatay bir fotoğraf yüklerken onu kırpmanız isteniyordu. Yeni güncellemeyle birlikte geniş bir panoramayı veya boydan çektiğiniz uzunca bir fotoğrafı olduğu gibi paylaşmanız mümkün hale geldi. Kısıtlamanın kaldırılması, Instagram'ın aynı zamanda daha etkili bir reklam platformu haline gelebileceğini de gösteriyor.

Yeni Instagram güncellemesi, iOS App Store ve Google Play Store üzerinden dağıtılmaya başlandı.
 

Aytac

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
16 Ağu 2015
Konular
8
Mesajlar
13
MFC Puanı
10
Merhaba ;

QSetup progrqamı ile mirc exe nasıl yapılır.
Pek birşey yazmaya gerek duymadım.
Videoda neler yapılacagı acıkca belirtilmiştir.Sadece iyi izleyin yeter.
Kendi mirc.exe nizi kendiniz yabın shelcilere para vermeye gerek yok.

QSetup 10.0.0.3 Serial Key ;
4476-7529-3410-7957
4784-1070-1310-3740
4941-6984-3410-2162

Download link : https://yadi.sk/d/reBRs-AbimhWf

Video link : https://www.youtube.com/watch?v=4h1V1iDG_Ts
 

Peony

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
9 Şub 2015
Konular
12,075
Mesajlar
34,903
MFC Puanı
57,450
54f047e261361f4dacff5bf5.jpg



Peki Sizce Arkadaşlar ???
Elbise hakkında bilgisi olan varsa bildiklerini paylaşsın​
 

LeGoLaS

Onursal Üye
Üyelik Tarihi
1 Ağu 2008
Konular
4,885
Mesajlar
16,461
MFC Puanı
15,790
Oldukça gündemde olan ve uzun süre tartışılan bir resimdi sosyal medaya ikiye bölünmüştü paylaşım için teşekkürler InnoCence
 

DeStina

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
9 Haz 2015
Konular
11,091
Mesajlar
13,910
MFC Puanı
27,850
Teşekkür Ederiz @Pisadam :)) süper mişş bu uygulama
 

Zeynep1

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
14 Mar 2015
Konular
941
Mesajlar
1,652
MFC Puanı
5,250

ATATÜRK'Ü ÇOK GÜLDÜREN BİR ANI (Lütfen gereken ilgiyi gösterelim)

Bir gün Akıl ve Ruh Hastalıkları Uzmanı Ünlü Mazhar Osman Atatürk'le sohbet etmektedir. Bu sohbet esnasında bir ara Atatürk, Mazhar Osman’a sorar:

— Osman Bey, bu delilik nasıl bir şey?
— Gazi Paşam az da olsa herkeste bir parça vardır, deyince Atatürk:
— Ne demek istiyorsun, bende de mi var? Hoş sohbet ve sözünü esirgemeyen biri olan Mazhar Osman:
— Ohooo... Sizde herkesten bin beteri var. İçeride ve dışarıda dört iklim yedi cihana kafa tutmak akıllı adamın yapacağı iş mi? Der.
Atatürk bu söze dakikalarca gülmüştür...
 

Enes

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
25 Eki 2008
Konular
885
Mesajlar
1,445
MFC Puanı
8,610
rVWXDN.jpg


Fotoğraf paylaşma odağındaki popüler sosyal ağ Instagram, son dönemde hızla gelişmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda yatay ve dikey fotoğraf ve video desteği ve yenilenen direkt mesaj özellikleri ile güncellenen uygulama, son olarak 30 Eylül'de gösterilmeye başlanacak reklamlar ile gündeme gelmişti.

Instagram, 400 milyon aktif kullanıcıya ulaştı
Bugün ise Instagram'ın önemli bir kilometre taşını geride bıraktığı paylaşıldı. Yapılan açıklamaya göre Instagram, bugün itibariyle 400 milyon aktif kullanıcı sayısını aştı.

Açıklamada kullanıcılarının %75'ten fazlasının Amerika dışında olduğu paylaşılan Instagram'a, son 9 ayda gelen 100 milyon aktif kullanıcının, yarısından fazlasının Asya ve Avrupa'da yaşadığı belirtildi.

Tam olarak önümüzdeki hafta Türkiye'nin de dahil olduğu 30 ülkede yayınlanacak reklamlar ile 400 milyon aktif kullanıcısının büyük çoğunluğundan gelir elde edecek Instagram, bu hızla gelişmeye devam ederse, Facebook dışında tüm sosyal ağları geride bırakabilir.
 

Enes

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
25 Eki 2008
Konular
885
Mesajlar
1,445
MFC Puanı
8,610
DRzrLz.jpg



Geçtiğimiz aylarda Facebook’un yeni “Beğenme” politikası hakkındaki radikal değişikliği birçok internet kullanıcısnı meraklandırmıştı. Bu konuyla ilgili yeni detaylar her geçen gün su üstüne çıkmaya devam ediyor.

İşte dislike butonunun detayları
Facebook’un kullanıcı paylaşımlarının yorumlanmasıyla ilgili bu değişik politikası öncelikle akıllara “Dislike” butonunun varolacağını getirdi. Ünlü sosyal paylaşım sitesinin konuyla ilgili detayları basın toplantısında ortaya çıktı. Öncelikle bu bir “Dislike” butonu değil. Bahsedilen uygulama kişinin paylaşımına karşı bir saldırı olarak tasarlanmıyor. Facebook bu konuda hizmetlerinin alt sınıf forum sayfalarına dönmesini istemiyor.

Geçtiğimiz günlerde projenin patenti ortaya çıktı ve uygulamanın nasıl bir şeye benzediğini daha iyi anlamış bulunmaktayız. Bir kişinin postunu beğenmek istediğinizde “Like” butonuna tıkladığınız anda karşınıza listeler şeklinde emojiler çıkıyor ve bu post ile ilgili duygularınızı daha net bir şekilde paylaşım sahibine iletebiliyorsunuz.

Üzüldüğünüz veya kızgınlık yaratan paylaşımları “Like”lamak bir bakıma saçma bir durum. Bunda hem fikir olan Zuckerberg; “Kullanıcılarımız paylaşımlarda empati yapabilecek ve doğrudan duygularını dile getirebilecek. Böylesi yeni bir sistem üzerinde uzun süredir çalışma yapmaktaydık. Yeni uygulamamızı kullanıcılarımız da çok sevecek buna inanıyoruz.” sözlerini açıklamasına ekledi. Çok yakın bir zamanda açık betaya sunulacak olan uygulama sayesinde “Like”larımızın yanında bir dizi emoji görürsek, şaşırmamalıyız.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst