• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Whatsapp Sözleşmesi geyikleri çok komik...

nedim972

MFC Üyesi
MFC Puanı
966
Whatsapp sözleşmesi ile dalga geçen çok komik eğlenceli bir video.. Komik videolar izlemek istenler için sizleri gülümsetecek bir video.. İyi seyirler..

Aramızda kalsın ? teşekkürler çok güzeldi?

kısaca ezcümle: hepsi birbirinin aynı.

vesselam kendini baskasının ifsa etmesine gerek kalmadı, kendini kendin ifşa edeceksin bir nevi.

aslında bir şey ücretsizce, alınıp satılan bizden başkası değildir. yani kişisel verilerimizdir.

:giggle:

Son düzenleme:
Ben zaten bu tur sacmaliklari kullanmiyorum ve basindan beri sacma buluyordum. Bu nedenle paket seçiminde sms mutlaka ekletirir herkesle sms ile haberlesirim. En azından sebeke wp den daha guvenli gibi...

kısaca ezcümle: hepsi birbirinin aynı.

vesselam kendini baskasının ifsa etmesine gerek kalmadı, kendini kendin ifşa edeceksin bir nevi.

aslında bir şey ücretsizce, alınıp satılan bizden başkası değildir. yani kişisel verilerimizdir.

:giggle:
Maalesef mahremiyet diye bişey kalmadı artık... Nerdenn nereye...

Artık girerken o saçma sözleşmeyi görmüyoruz. :D

Geri