Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

  • Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

WhatsApp ücretli oluyor” tehlikesi

Peony

Onursal Üye
  • Üyelik Tarihi
    9 Şub 2015
  • Mesajlar
    44,845
  • MFC Puanı
    29,224
WhatsApp ücretli oluyor” tehlikesi​

Hatırlarsanız WhatsApp her zaman ücretsiz bir uygulama değildi. Daha önceleri ilk yılı ücretsiz olan uygulama, ardından 0.99 dolar gibi bir ücreti sizden istiyordu. Elbette bu uygulama ortadan kalkalı epey bir zaman geçti ve WhatsApp tamamen ücretsiz hale getirildi. Yine de dolandırıcılar “WhatsApp ücretli oluyor!” diyerek, bu olay üzerinden insanları dolandırma girişimlerinde bulunmaya devam ediyorlar.

WhatsApp Business kullanıma sunuldu!

“WhatsApp ücretli oluyor!” siber saldırıların yeni favorisi
Birçok kullanıcı bu ücret olayının geri döndüğüne dair mesaj aldıkları konusunda endişeliler. WhatsApp Inc. tarafıdan gönderilmiş gibi görünen bu mesajda aynen şu ifade kullanılıyor:

“Aboneliğiniz sona erdi. Hesabınızı doğrulamak ve 0,99 dolar karşılığında ömür boyu abonelik almak için bu bağlantıya tıklayın.”

Eğer böyle bir mesaj aldıysanız görmezden gelmenizi öneriyoruz, çünkü siber saldırı düzenleyenlerin yeni hedefi şu sıralar WhatsApp. Siber güvenlik uzmanları bunun sahtekarlık olduğunu kesin bir dille belirtirken, kullanıcılardan tuzaklar konusunda dikkatli olmalarını istiyorlar.

shiftdelete​
 

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
Konum
ßursa
  • Üyelik Tarihi
    3 Nis 2008
  • Mesajlar
    26,417
  • MFC Puanı
    165,583
Güzel ve faydalı bir uyarı
 
Üst Alt