• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Windows Phone 8.1 GDR2 tekrar gündeme geliyor

Üyelik Tarihi
7 Ocak 2015
Konular
4,091
Mesajlar
4,274
MFC Puanı
40
Telefonlar için Windows 10’un bu hafta dağıtılmaya başlanması ile Windows 10 tartışmaları artarken, Windows Phone Geliştirici Merkezi’ne Windows Phone 8.1 GDR2 dökümanlarının eklendiği göründü.

Build 2014’de Windows Phone 8.1 tanıtıldıktan sonra sistemin 2 güncelleme alacağı duyurulmuş; ilk güncelleme yani GDR1, geliştirici önizleme sürümü kullanıcıları için Ağustos 2014’de yayınlanmaya başlamıştı. GDR2 sertifikasyon işlemlerinde görünmesine rağmen yayınlanmadı ve şimdi de Windows 10’a geçiş yolu açıldı.

Ancak NokiaPowerUser; Windows Phone 8.1 GDR2’nin geliştirici merkezi dökümanlarında yer aldığını paylaştı. Geliştiriciler için tanıtım niteliğindeki sayfada Windows Phone 8.1 GDR2’nin yenilik listesi paylaşılıyor.

Bu liste;

- Video over LTE: (4G) LTE görüntülü aramaları görüntüleme; gizleme, görüntülü konferans aramaları

- Ek uygulama ile SMS’leri gönderebilme

- Ek dil desteği

Preview for Developers programının rafa kaldırılması ve Windows Insider programının başlaması ile Windows Phone 8.1 GDR2’nin kullanıcılara yayınlanmayacağı düşünülebilir. Gelişmeleri hep birlikte göreceğiz.
 
Üst