Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Xperia Z5 Android Marshmallow Güncellemesi

dip

Varlığı büyük boşlukları dolduracak mahiyette bir
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    261
xperia-android-marshmallow.png

Bugünlerde güncelleme desteğine hız veren Sony, Android 6.0 Marshmallow güncellemesini ilk olarak Xperia Z5 serisine, dün ise Xperia Z3+ ve Xperia Z4 Tablet modellerine sunmaya başladı.
Android 6.0 Marshmallow güncellemesinin içinde hem Google'ın geliştirdiği yeni özellikler hem de Sony'nin kendi iyileştirmeleri mevcut.
Android Marshmallow ile gelen yenilikler
Bugün itibarıyla bir video yayınlayan Sony, bu yeniliklerin bazılarını Xperia modelleri üzerinde gösterdi. Videodauygulama izinlerine erişim, kamera arayüzünde değişiklikler ve yeni paylaşma seçenekleri gibi özellikler gösteriliyor.
Tabii ki Android 6.0 Marshmallow'un yeni özellikleri sadece bu videoda gösterilenlerle sınırlı değil. Örneğin yeni Doze modu ve microSD kart iledahili depolamanın tek bir birim gibi çalışmasını sağlayan özellik gibi pek çok önemli yenilikler bulunuyor.

AlaaddinKaraca

Hail Satan
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    45
z3ü 1 senedir kulanmama ragmen z5 i hemen aldim. biliyorum herkezin malı kendine degerlidir kendine güzeldir ama z5 ten daha babası varsa göstersinler. işlemci / ram / kamera çözünürlük / video kalitesi / suyun altında 1 saate kadar video çekebilme. daha ben saymiyim. netden özeliklerine bakarsınız.
z5 in üstüne telefon tanımam.

Üst Alt