• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Yaptığım Resim Nasıl Olmuş ?

BeyaZEJDeRHA

İyi ve sıcakkanlı Youtuber
MFC Üyesi
MFC Puanı
-9
Elimden geleni yaptım bakalım siz ne düşünüyorsunuz ? :)

rjgt5h.png

Umarım güzel olmuştur .. :s92::u27:

ikinci resim edit ..

Elimden geleni yaptım. :)

Ne yapılmaya çalışılmış anlamadım ama beğendim :p :sigara

Bezelye begendigin kısımları bana da anlatsana sanattan anlamıyor demesinler cahal olmayayım bende begeneyim :D

Bezelye begendigin kısımları bana da anlatsana sanattan anlamıyor demesinler cahal olmayayım bende begeneyim :D

Psikanalitik açıdan baktığımda içsel bir nefretin vücut bulmuş hali geldi aklıma. Bu öfke aynı zamanda karamsarlıkta oluşturmuş. Belki umutsuzlukta olabilir bu. İkiyüzlülük ise bu ruh girdabının oluşmasındaki yegane etken :sigara

Ulan ne güzel yorumladım yaa :D

Bezelye ilk yazılan yazıda Sarp Çoşkuna söylüyor. İkinci yazıda Coskun Merte ailesini anlatırken Abii diyerek aglıyor. Onemli iki resmi biraz birleştirip paylaştım. Sanırım çok kötü olmuş :)
Sezen O kadar mı kotu sağol :)

Bezelye ilk yazılan yazıda Sarp Çoşkuna söylüyor. İkinci yazıda Coskun Merte ailesini anlatırken Abii diyerek aglıyor. Onemli iki resmi biraz birleştirip paylaştım. Sanırım çok kötü olmuş :)
Sezen O kadar mı kotu sağol :)

Hea ben takip etmediğim için idrak edemedim ancak bu resim kötü olmuş değil. Bence başarılı bir çalışma görsel açıdan :)

Yok yok güzel olmuş bakış açımız farklı gibi:p

gayet başarılı bence.çok sürrealist bir çalışma olmuş hocam.
devamını dilerim.

Herkese sonsuz teşekkürler.İkinci resmide editledim başlıkta :)

çok sanatsal hocam.başarılı buluyorum.gayet anlamlı.eline sağlık.

Nirvana Min

Teşekkürler tekrardan ..

Edit Bir sorun vardı çözülmüştür.. :)

Üçüncü resimde görüşmek üzere ..

Geri