• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

YAZICIOĞLU, ÖLÜMÜNÜN 4. YILINDA BERLİN'DE ANILDI

Üyelik Tarihi
20 Ara 2012
Konular
2,401
Mesajlar
10,146
MFC Puanı
2,700
Büyük Birlik Partisi (BBP) eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, ölümünün dördüncü yılında Berlin’de düzenlenen bir etkinlikle anıldı. Eyüp Sultan Camii’nde düzenlenen programa katılım yüksek oldu.

Berlin Alperen Ocakları tarafından Türklerin yoğun olarak yaşadığı Wedding semtindeki Eyüp Sultan Camii’nde düzenlenen programda Yazıcıoğlu ile aynı kazada hayatını kaybedenler anısına Mevlid-i Şerif ve Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi.

Berlin Alperen Ocakları Başkanı Adem Karaca, yaptığı konuşmada Muhsin Başkanın hayatının her döneminde lider ve sorumluluk sahibi bir kişiliğe sahip olduğunu söyledi.

Karaca, “İnandığı dava uğruna dünyalık hiçbir şeye tenezzül etmedi. Her türlü zorlama, baskı ve yıldırmalara karşı dik durdu. Vefa, dostluk, arkadaşlık, kardeşlik gibi en güzel hasletleri üzerinde toplayan, inancı, vatanı, bayrağı uğruna her türlü çileyi çekmiştir. Uğruna şehit olduğu Türk-İslam Birliği için yıllarca mücadele etti ve bu kararlılığını ömrünün sonuna kadar devam ettirdi.” şeklinde konuştu.

Programa Türkiye’den iştirak eden Dr. Lütfü Şehsuvaroğlu da katılımcılara, Muhsin Yazıcıoğlu’nun örnek kişiliği ve yaşamından kesitler sunduğu bir konuşma yaptı.
CİHAN
 
Üst