• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yemeksepeti premium özelliği

aslıhancerkez

Kayıtlı Üye
Forum Yaşı
24 Gün
Selamlar artık market alışverişi bile ayrı dert oldu ya en basic şeylerin kilosu almış başını gidiyor kıyma bile en ucuzu bin tl insan da haliyle nereden daha uyguna denk getiririm diye bakıyor. Ben de çoğu zaman ofiste olduğum için yemek siparişine kalıyorum geçen Yemeksepeti’nde Y Pro diye bir şey gördüm ilk ay ücretsiz yazıyordu deneyeyim dedim getirme ücreti yokmuş bunda üstüne de 300 tl indirim de uyguladı şu an mantıklı olabilir dedirtiyor kullanan varsa deneyimlerini merak ediyorum.

4-5 yıldır yemeğimi hep dışardan söylerdim. Bütün yemek uygulamaları yüklüdür fakat 2 aydır ekonomi ve sağlık sebepleriyle küçülmeye gittim. İşten gelince insanın gözü yemek yapmaya kesmiyor ama şimdi alıştım mecburen. Bu sürede 2-3 kere birşeyler söyledim onlara getirme ücreti yansıdı. Önceden restoranın minimum sipariş tutarı kadar söyleyebiliyorduk fiyat neyse oydu şimdi birde getirme ücreti çıkmış. Yani zorunlu olarak cebimizden o para ekstra çıkacak. Tekrar günlük yemeğimi buradan söylüyor olsaydım almam daha avantajlı olurdu ve alırdım. Sizde getirme ücreti x sipariş sayınızı hesaplayıp üyelik ücretinden fazla çıkıyorsa abone olmanız karınıza olacaktır. Ya da arayarak sipariş verebilirsiniz artık paket servisi olmayan yer kalmadı en uygun fiyatlı bu şekilde olur ama zahmetli işte.

Geri