• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Yolculuklarda Kitap Okurmusunuz ?

Ragnar Lothbrok

Rakı Aşk İle Islanır;Aşk Rakı İle Uslanır.JosephCo
MFC Üyesi
MFC Puanı
-2
Yolculuklarda Kitap Okurmusunuz ?

Kısa yolculukta evet uzun yolculukta hayır.

Araba tuttuğu için okuyamıyorum maalesef.

Hiç unutmuyorum Bandırma'dan Bursa'ya giderken, Theo'ya mektuplar diye bir kitabı okumuştum. Van Gogh'un kardeşi Theo'ya yıllar boyu yazdığı ve intiharına dek sürdürdüğü mektupların bütünüydü. Okudukça insanın teni ve kalbi soğuyor yemin ederim. Mektuplara daldığımda yolculuk süresi çabuk geçmişti ama bir gram dahi zevk almamıştım ne okuduğumdan ne de yolculuğumdan. O yüzden okumuyorum artık.

Arabada, evde , işte kısacası fırsat bulabildiğim her boş anımı kitapla değerlendiririm.
Büyük keyif alıyorum kitap okumaktan.

Ne kitap okumasi etrafa bile bakmiyorum.Ozellikle uzun yolculukta arabaya biner binmez uyuyorum . Cunku araba beni tutuyor.:s80:

Cok kitap okurum ama genelde sahsi aracla yokculuk yaptigim icin okuma sansim olmuyor ama tercite etmiyorum. Tercifim gece evin en rahar koltuguna uzanip okumak

Eskiden evet ama yol seyretmesi daha güzel

Okumam çünkü midem bulanıyor dikkatimi odaklayınca. Gerçi artık eskisi kadar olmuyor ama yinede temkinli davranıyorum. :sigara

okumayı severim yolculukta fakat baş ağrısı ve mide bulantısı yapıyor bu yüzden hiç yeltenmıyorum :)

ben metrobüste kızları etkilemek için okuyomuş gibi yapabiliyorum

Geri