Malzemeler
8 afet Enginar (kaç kişi ise ona göre alınır.)
1 su bardağı bezelye1 adet havuç1adet patates1/2 maydanoz
tuz
2 çorba kaşığı Zeytinyağı1 adet kuru soğan
Hazırlanması
-Havuçu, bezelye, patatesi ayrı,ayrı haşlayın, (Vitaminleri yarısı suyda kalacağı için için, hepsini suyunu başka bir tencereye dökerek çorbada kullanmak için saklayınız.)
-Soğanı küçük, küçük doğrayınız. Zeytinyağında kavurun, içine haşlanan küp, küp doğranan sebzeler içine atın.
Enginarların içine oyun kavrulan sebzelere içine koyun , üzerine maydanozu üstüne serperek servis yapınız.
8 afet Enginar (kaç kişi ise ona göre alınır.)
1 su bardağı bezelye1 adet havuç1adet patates1/2 maydanoz
tuz
2 çorba kaşığı Zeytinyağı1 adet kuru soğan
Hazırlanması
-Havuçu, bezelye, patatesi ayrı,ayrı haşlayın, (Vitaminleri yarısı suyda kalacağı için için, hepsini suyunu başka bir tencereye dökerek çorbada kullanmak için saklayınız.)
-Soğanı küçük, küçük doğrayınız. Zeytinyağında kavurun, içine haşlanan küp, küp doğranan sebzeler içine atın.
Enginarların içine oyun kavrulan sebzelere içine koyun , üzerine maydanozu üstüne serperek servis yapınız.