• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

baharatlı

  1. OBERON

    Fırında Baharatlı Patates Tarifi

    Gerekli Malzemeler ve Hazırlanışı 500 gr. dondurulmuş elma dilimi patates 5 gr. kuru erik 5 gr. paprika 5 gr. kuru nane 4-5 dal taze kekik 40 ml. zeytinyağı Tuz Karabiber Patatesleri derin bir karıştırma kabına alın. Tüm baharatları ve yağı ekleyin harmanlayıp yağlı kağıt serilmiş fırın...
  2. OBERON

    Baharatlı ve Labne Peynirli Salata

    Malzemeler: 500 gr labne peyniri 5 yemek kaşığı zahter 1 yemek kaşığı kırmızı toz biber 250 gr kiraz domates 6 taze soğan 15 yaprak taze reyhan Zeytinyağı Hazırlanışı: Peyniri zahter ve kırmızı toz biber ile karıştırın. Daha sonra süzgecin üzerine tülbent yayarak peniri koyun ve süzülmesi...
  3. OBERON

    Baharatlı Patates Püresi

    Malzemeler: 3 adet orta boy patates 1 çorba kaşığı biber salçası 2 çorba kaşığı zeytinyağı Toz acı kırmızı biber Dört renk karabiber Kimyon Köri Kişniş Tuz Hazırlama Tarifi: Patatesleri haşlayalım. Geniş bir kabın içine patatesleri alalım. Püre yapma aparatıyla patatesleri iyice ezelim...
  4. OBERON

    Baharatlı Havuç Soslu Fırınlanmış Levrek Fileto Tarifi

    Malzemeler 4 adet levrek fileto 1 adet konserve enginar göbeği 1 orta boy soğan 2 adet orta boy havuç 4 diş sarmısak 1 çorba kaşığı süzme bal 1 çay kaşığı kırmızı toz biber 1 adet kırmızı dolmalık biber 200 gram ıspanak yaprağı 1 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı...
  5. OBERON

    Baharatlı Kabak Çorbası

    Malzemeler 900 Gram Bal Kabağı 2 Çorba Kaşığı Zeytinyağı 2 Sap Pırasa 1 Diş Sarımsak 1 Çay Kaşığı Toz Zencefil 1 Çay Kaşığı Kimyon 4 Su Bardağı Tavuk Suyu Tarif Kabağı iri iri doğrayın. Geniş bir tencerede yağı kızdırıp pırasalarla sarımsakları ekleyin ve yumuşayana kadar ağır ateşte pişirin...
Üst