• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

borek

  1. OBERON

    Yumurtalı Börek

    Hazırlanışı: Ekmekleri küp küp doğrayın. Tavada tereyağını eritip, ekmekleri kızartın. Yumurtaları iyice çırpıp, kızaran ekmeklerin üzerine gezdirin. Karıştırıp, yumurtalar pişinceye dek ateşte tutun. Sıcak servis yapın. Malzemeler : 2-3 dilim bayat ekmek 2 adet yumurta 1 yemek kaşığı tereyağı
  2. OBERON

    Bezelyeli ve Tavuklu Börek

    MALZEMELER Hamur İçin: 2 Su Bardağı Un 2 Adet Yumurtanın Sarısı 2 Çorba Kaşığı Sıvı Yağ Yeterince Su 1/2 Paket Margarin Tuz Patates Püresi İçin: 2 Adet Patates 1.5 Çorba Kaşığı Margarin 1/2 Çay Bardağı Süt 2 Çorba Kaşığı Kaşar Peyniri Rendesi Tuz İçi İçin: 1 Adet Yumurtanın Sarısı 2 Çorba Kaşığı...
  3. OBERON

    Büzgülü Börek

    Malzemeler Hamur İçin Alabildiğince Un 1/2 Fincan Süt veya Su 1 Fincan Yoğurt 1/2 Fincan Sıvı Yağ 1 Adet Yumurta 2 Çay Kaşığı Karbonat 1 Fincan Erimiş Margarin Tuz İçine 200 gr Yağsız Kıym 1 Adet Soğa 2 Adet Patates 1/4 Çay Bardağı Sıvı Yağ Tuz, Karabiber Yemeğin Tarifi Unu, karbonatı ve...
  4. OBERON

    Pırasalı börek tarifi

    1 çay bardağı eritilmiş margarin 2 su bardağı un 1 çorba kaşığı toz şeker 1 çorba kaşığı toz maya yarım su bardağı ılık su 1 tatlı kaşığı susam 1 yumurta tuz 4-5 pırasa 2 çorba kaşığı küp doğranmış dil peyniri 1 çorba kaşığı margarin karabiber YAPILIŞI:Maya ve toz şekeri ılık suda eritip...
  5. OBERON

    Baklava Yufkasından Pazılı Börek

    Baklava Yufkasından Pazılı Börek Malzemeler: 9 adet baklava yufkası 4 - 5 yaprak pazı 50 gr az tuzlu beyaz peynir 1 adet kuru soğan 1 tatlı kaşığı acı toz kırmızı biber 4 - 5 çorba kaşığı sıvı yağ Değirmen karabiber Tuz Üzeri için, Yumurta sarısı Susam Hazırlama Tarifi: İç harcı hazırlamak...
Üst