• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

ekşili

  1. OBERON

    Etli Ekşili Brüksel Lahanası

    1 Adet soğan 1 Çorba kaşığı margarin 3 Adet havuç 2 Adet patates 1 Çorba kaşığı salça 400 gr brüksel lahanası 2 Su bardağı sıcak su 2-3 Diş sarımsak 1 Adet limon suyu Tuz, nane, kırmızıbiber, maydanoz Hazırlanışı Eti yıkayıp, suyu çekinceye kadar kavurun. Üzerine ince kıyılmış soğanı...
  2. OBERON

    Ekşili Nohutlu Bamya

    1 Kilo bamya Yarım kilo kuşbaşı koyun eti 1 Adet limon 1 Adet sarımsak 1 Çorba kaşığı salça 2.5 Kahve fincanı margarin 1 Su bardağı su 2 Adet soğan 1 Tatlı kaşığı karabiber 4 Tatlı kaşığı tuz Nohudun haşlanma süresi 40 dakika Hazırlanışı Akşamdan 1 Su bardağı nohudu, 2 tatlı kaşığı...
  3. OBERON

    Ekşili yahni

    Malzemeler: 1 kg yağsız kemikli et 1 su bardağı nohut 1 çorba kaşığı domates salçası 3-4 domates 1 çay bardağı pirinç 2 çorba kaşığı nar ekşisi Tuz Köfte için: Yarım kg yağsız kıyma 2 soğan 3.5 su bardağı simit Tuz, karabiber Hazırlanışı: * Köfte için; soğanları soyup kıyın. Kıymaya...
  4. OBERON

    Tatlı Ve Ekşili Dana Eti

    Malzemeler 350 g yağsız dana eti 2 yemek kaşığı bitkisel yağ 4 diş sarımsak (ince doğranmış) 1 adet küçük boy kırmızı soğan (dilimlenmiş) 2 yemek kaşığı balık sosu 1 yemek kaşığı toz şeker 2 adet kiraz domates (kalın dilimlenmiş) 115 g salatalık (kalın ve kısa şeritler halinde kesilmiş)...
  5. OBERON

    Ekşili Çorba Tarifi - Ekşili Çorba Nasıl Yapılır ?

    Malzemeler (4 kişilik) 50 g margarin 1 kg pırasa 12 adet pazı yaprağı ½ bardak kırmızı mercimek Tuz Karabiber 2 kaşık nar ekşisi 1 yemek kaşığı şeker 6 bardak su Hazırlanışı Mercimek ve dilimlenmiş pırasayı 6 su bardağı suda haşlayın, blender'da püre haline getirip tencereye geri koyun...
Üst