Türkiye'nin En Güncel Forum Sitesi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

ekşili

  1. OBERON

    Etli Ekşili Brüksel Lahanası

    1 Adet soğan 1 Çorba kaşığı margarin 3 Adet havuç 2 Adet patates 1 Çorba kaşığı salça 400 gr brüksel lahanası 2 Su bardağı sıcak su 2-3 Diş sarımsak 1 Adet limon suyu Tuz, nane, kırmızıbiber, maydanoz Hazırlanışı Eti yıkayıp, suyu çekinceye kadar kavurun. Üzerine ince kıyılmış soğanı...
  2. OBERON

    Ekşili Nohutlu Bamya

    1 Kilo bamya Yarım kilo kuşbaşı koyun eti 1 Adet limon 1 Adet sarımsak 1 Çorba kaşığı salça 2.5 Kahve fincanı margarin 1 Su bardağı su 2 Adet soğan 1 Tatlı kaşığı karabiber 4 Tatlı kaşığı tuz Nohudun haşlanma süresi 40 dakika Hazırlanışı Akşamdan 1 Su bardağı nohudu, 2 tatlı kaşığı...
  3. OBERON

    Ekşili yahni

    Malzemeler: 1 kg yağsız kemikli et 1 su bardağı nohut 1 çorba kaşığı domates salçası 3-4 domates 1 çay bardağı pirinç 2 çorba kaşığı nar ekşisi Tuz Köfte için: Yarım kg yağsız kıyma 2 soğan 3.5 su bardağı simit Tuz, karabiber Hazırlanışı: * Köfte için; soğanları soyup kıyın. Kıymaya...
  4. OBERON

    Tatlı Ve Ekşili Dana Eti

    Malzemeler 350 g yağsız dana eti 2 yemek kaşığı bitkisel yağ 4 diş sarımsak (ince doğranmış) 1 adet küçük boy kırmızı soğan (dilimlenmiş) 2 yemek kaşığı balık sosu 1 yemek kaşığı toz şeker 2 adet kiraz domates (kalın dilimlenmiş) 115 g salatalık (kalın ve kısa şeritler halinde kesilmiş)...
  5. OBERON

    Ekşili Çorba Tarifi - Ekşili Çorba Nasıl Yapılır ?

    Malzemeler (4 kişilik) 50 g margarin 1 kg pırasa 12 adet pazı yaprağı ½ bardak kırmızı mercimek Tuz Karabiber 2 kaşık nar ekşisi 1 yemek kaşığı şeker 6 bardak su Hazırlanışı Mercimek ve dilimlenmiş pırasayı 6 su bardağı suda haşlayın, blender'da püre haline getirip tencereye geri koyun...
Üst Alt