• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

fırın

  1. Tokyo

    Fırınlar kaça kadar açık? Fırınlar açık mı?

    Tam kapanmada fırınlar açık mı? Tam kapanma uygulaması Ramazan ayına denk geldi, iftarda ve sahurda sıcak pide almak isteyen vatandaşlar fırınların saat kaça kadar açık olduğunu merak ediyor. İçişleri Bakanlığı konu ile ilgili detayları genelgede yayınladı. Fırınlar kaça kadar açık? İşte...
  2. Herkül

    Tavuklu Patlıcanlı Fırın Kebabı Tarifi

    Tavuklu Patlıcanlı Fırın Kebabı Tarifi
  3. Herkül

    Fırın Poşetinde Antrikot

    Fırın Poşetinde Antrikot 3 adet antrikot 5 adet ortaboy patates 3 adet sivribiber 4-5 dal maydonoz tuz, karabiber Yarım bardak su Etleri marine etmek için 1 adet soğan 1 yemek kaşıgı soyasosu 1,5 çay bardağı mısırözü yağ 1 çay kaşıgı karabiber Yarım limon suyu Bir kaba 1...
  4. OBERON

    Fırın Torbasında Türlü

    1 Adet patlıcan 2 Adet domates 5-6 Adet sivri biber 2 Adet soğan 1 Baş sarımsak 10-15 Adet taze fasulye Yarım tatlı kaşığı kimyon 3/4 Çay bardağı sıvıyağ 1,5 Kahve fincanı su 250 gr parça piliç eti Tuz, karabiber Hazırlanışı Bütün sebzeleri yıkayın. Patlıcanların kabuklarını alaca...
  5. OBERON

    Hamsi Fırın

    MALZEMELER 1 kg hamsi 2 adet domates 1 adet limon sıvı yağ tuz HAZIRLANIŞI Hamsileri kafalarını kopararak ve içlerini baş parmağınızla temizleyiniz. Kılçıklarını çıkarıp fileto haline getiriniz ve kapatınız. Fırın tepsisini hafifce yağlayıp hamsileri aralarında boşluk kalmayacak tarzda bir...
  6. OBERON

    Midye Fırın

    MALZEMELER 1 Adet Soğan 1 Diş Sarmısak 2 Yemek Kaşığı Margarin 2 Yemek Kaşığı Un 1 Adet Yumurta 150 gr Taze Kaşar Peyniri Tuz Karabiber 500 gr Midye (dondurulmuş) 2 Adet Taze Soğan HAZIRLANIŞI Soğanı kıyın sarmısağı ezin. Her ikisini yağda pembeleştirin. Dondurulmuş midyeleri çözülmeden...
  7. OBERON

    Fırın Poşetinde Kuzu

    Malzemeler: 1 adet kuzu kol (5-6 parçaya ayrılmış) Marine Malzemeleri: 2-3 baş kuru soğan 2 diş sarımsak tuz, karabiber arzuya göre kekik 3 yemek kaşığı zeytinyağı birkaç defne yaprağı Ayrıca: 4-5 patates 2-3 havuç 5-6 biber Hazırlanması: Soğanları irice halka şeklinde doğrayın...
  8. OBERON

    Fırın Poşetinde Et Güveç

    Malzemeler 250 g kuşbaşı kemikli et 4 adet sivri biber 1 orta boy patlıcan 2 orta boy domates 1 orta boy kuru soğan 1 havuç 1 patates 1 diş sarımsak Yarım limon 1 tatlı kaşığı yoğurt 1 tutam karabiber Kırmızı biber Kekik Çok az isot 1 tatlı kaşığı salça 1 su bardağı su 1 yemek kaşığı sıvı yağ 1...
Üst