Türkiye'nin En Güncel Forum Sitesi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

kavurması

  1. OBERON

    Fasulye Kavurması

    Malzemeler: 1 Kilo Taze Fasulye 2 Yumurta Sıvıyağ Tuz Karabiber Hazırlanışı: Fasulyeler yıkanıp ayıklanır.İsterseniz ortadan bıçakla kesip yada kesmedende yapabilirsiniz. Teflon tavaya istediğiniz ölçüde sıvıyağı koyun. Çırpılmış yumurtayı karıştırarak pişirin. Fasulyeleri,tuzunu ve...
  2. OBERON

    Karalahana Kavurması

    Malzemeler 2 demet ince kıyılmış kara lahana 2 adet küp halinde doğranmış soğan 1 çay bardağı pilavlık bulgur yeteri miktarda sıvıyağ yeteri kadar tuz yeteri kadar kırmızı pul biber yeteri miktarda sıcak su Tarif Tenceremizin içerisine kıymış olduğumuz lahanaları alınız. Sonra üzerine sıcak suyu...
  3. OBERON

    Krepte Sebze Kavurması Tarifi

    Malzemeler Krep için: 3 adet yumurta 2 su bardağı süt Yarım kahve fincanı sıvıyağ Aldığı kadar un İçi için: 2 adet patlıcan 1 adet pırasa 100 gram lahana 8-10 adet mantar 3 adet kırmızı biber Tuz, karabiber 1 su bardağı zeytinyağı 200 gram dil peyniri Krepte Sebze Kavurması...
  4. OBERON

    Yumurtalı Ebegümeci Kavurması

    MALZEMELER 2 adet pancarın sapı ve yaprakları Yarım demet ebegümeci 1 büyük soğan tuz karabiber 2 çay kaşığı toz kırmızıbiber Zeytinyağı Çok az tereyağı 3 yumurta yoğurtlamak isterseniz bir kase sarımsaklı yoğurt Yumurtalı Ebegümeci Kavurması Tarifi Soğanı küp küp doğrayın. Tavaya az yağ...
  5. OBERON

    Bayram Kavurması nasıl yapılır tarifi

    MALZEMELER 1 kg kuzu but (orta yağlı) 100 gr kuyruk yağı Yeteri kadar tuz, karabiber, kekik HAZIRLANIŞI Kuyruk yağını incecik doğrayarak, tencerede yağını saiana kadar kavurun. İçerisine kuşbaşı doğranmış butu ilave edin. Kısık ateşte yaklaşık 1 saat kendi suyu ile pişirin. Tencereyi kapalı...
Üst Alt