Türkiye'nin En Güncel Forum Sitesi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

kestaneli

  1. OBERON

    Kestaneli Kuzu Güveç Tarifi

    Malzemeler 1 kg kuşbaşı kuzu eti Yarım kg kestane 15 adet arpacık soğan 4-5 diş sarmısak 2 adet domates 3 adet ince kıyılmış sivri biber 100 gram tereyağı Yarım çay kaşığı safran, tuz Kestaneli Kuzu Güveç Yapılışı Kapaklı bir güveç kabının içini tereyağının yarısı ile yağlayın. Kuzu eti...
  2. OBERON

    Kestaneli Tavuk

    Malzemeler: 25gr tereyağı 1 yemek kaşığı ayçiçek yağı 2 soğan, doğranmış 1 tatlı kaşığı toz zencefil 1 tutam tel safran 1 tatlı kaşığı tarçın 1 tavuk, parçalara ayrılmış tuz ve karabiber 1 veya 1,5 yemek kaşığı bal 500gr kestane, pişmiş Hazırlanması: Tereyağını ve ayçiçek yağını...
  3. OBERON

    Kestaneli Yahni

    Malzemeler 1 kg. dana incik, kemiksiz, iri küp kesilmiş 2 adet orta boy soğan(iri halka doğranmış) 1 adet defne yaprağı 300 gr kestane (kebap) 2 dilim bayat esmer ekmek içi 1 yemek kaşığı balsamik sirke 1 yemek kaşığı taneli hardal 2 diş sarımsak 2 su bardağı et suyu 2 yemek kaşığı tereyağı...
  4. OBERON

    Kestaneli kolay profiterol, Kestaneli kolay profiterol tarifi

    Kestaneli kolay profiterol Malzemeler: 500 gr kestane, 1 su bardağı toz şeker, 2 muz, 1.5 paket pötibör bisküvi, 1 çay bardağı süt, 3 çorba kaşığı kuru üzüm, 1 paket hazır çikolata sosu, Birkaç hazır kestane şekeri Hazırlanışı: Kestaneleri yıkayıp bıçağın ucuyla üzerlerini çizin...
  5. OBERON

    Kestaneli sufle nasıl yapılır?

    Malzemeler 1 su bardağı toz şeker 1 su bardağı un 5 yumurta 100 gr kestane şekeri 250 gr tereyağı 250 gr bitter çikolata Hazırlanışı Tereyağını bir kapta eritin, kararmaması için kızma aşamasına gelmeden altını kapatın. Eritilmiş tereyağın içine bitter çikolataları ekleyerek karıştırın. Daha...
Üst Alt