• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

kılıç

  1. OBERON

    Soslu Kılıç

    MALZEMELER zeytinyağ 2 adet limon 100 gr kapari 400 gr kılıç balığı 200 gr yeşil zeytin 10 adet defne yaprağı taze kara biber çekilmiş tuz HAZIRLANIŞI Kılıç balığını yıkayıp bir süçgeçte süzün. Sonra keskin bir bıçak yardımıyla kılçığını ve derisini yüzüp çok ince dilimler halinde kesin ve...
  2. OBERON

    Marine Edilmiş Kılıç Balığı Izgara

    MALZEMELER 2 kg kılıçbalığı 4 diş sarmısak 6 yaprak fesleğen MENUYER SOS MALZEMESÎ 1 kuru soğan 2 diş sarmısak 2 yemek kaşığı tereyağı 1/4 demef maydanoz 2 yemek kaşığı kapari çiçeği 1 limonun suyu HAZIRLANIŞI SOSUN HAZIRLANIŞI Sos madzemelerini çok ince kıyın. Tereyağında soğan sarmısak ve...
Üst