Türkiye'nin En Güncel Forum Sitesi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

yemeği

  1. Herkül

    12 Saat Pişen Padişah Yemeği

    12 Saat Pişen Padişah Yemeği
  2. Herkül

    20 Eylül 2017 Günün Yemeği | Fırında Soslu Sebzeli Tavuk Kebabı

    20 Eylül 2017 Günün Yemeği | Fırında Soslu Sebzeli Tavuk Kebabı 1 paket tavuk göğsü 4 sivri biber 2 çarliston biber 2 kırmızı kapya biber 6-7 tane arpacık soğan 1 büyük domates 1 kaşık biber salçası 2 dış sarımsak Sıvı yağ Pul biber...
  3. vioLeta

    14 Temmuz 2017 Günün Yemeği - Taze Bakla Yemeği

    ... ~ Taze Bakla Yemeği ~ Malzemeler: - Yarım kilo taze bakla - 1 yemek kaşığı un - Yarım limonun suyu - 2 yemek kaşığı zeytinyağı - 1 soğan - 1 yemek kaşığı biber salçası - Pul biber - Karabiber - Tuz - 1 çay kaşığı toz şeker Servis İçin: - 5...
  4. vioLeta

    9 Temmuz 2017 Günün Yemeği - Etli Bezelye

    ... ~ Etli Bezelye~ Malzemeler: - 300 g kuşbaşı dana eti - 300 g iç bezelye - 5-6 kuru domates - 2-3 kuru biber - 1 soğan - 2 diş sarımsak - 1 tatlı kaşığı biber salçası - Tuz - Karabiber Üzeri İçin: - 1 demet dereotu Yapılışı: Yemeklik...
  5. Satürn

    Her yapılan yemeği yer misiniz?

    Kimin yaptığını önemsemeden her yemeği yerim diyor musunuz?
  6. L

    22 Aralık 2016 Günün Yemeği - Banna Asada

    Malzemeleri 20 gr un 10 gr galeta unu 5 gr tozşeker 5 gr tereyağı 2 çorba kaşığı krema 50 gr bitter çikolata Tane kırmızı biber Tane karabiber Hazırlanışı Fırında çikolata ve farofa soslu muz Muzu soyup dörde bölün. Yağlı bir kaba alıp üzerine hiçbir şey sürmeden fırında...
  7. OBERON

    Zeytinyağlı Taze Bamya Yemeği

    1 kg bamya 4 diş sarımsak 2 soğan 3-4 domates Yarım su bardağı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı biber salçası 2 su bardağı sıcak su Yarım limon suyu 1 tatlı kaşığı tozşeker Tuz Zeytinyağlı bamya hazırlanışı Zeytinyağlı bamya: Bamyaların sap kısımlarını koni biçiminde keserek temizleyin. Bol suda...
  8. L

    21 Aralık 2016 Günün Yemeği –Patatesli Kaşarlı Toplar

    Malzemeler 0,5 kg patates 0,5 demet taze soğan 2 adet yumurta 1 su bardağı küp küp doğranmış taze kaşar 1 çay kaşığı tuz 0,5 çay kaşığı karabiber 1 su bardağu un 1 su bardağu galeta unu 3 su bardağu ayçiçek yağı Çift Kilitli Poşet Hazırlanışı Haşlanmış ve soğumuş patatesleri çift...
  9. OBERON

    Acebek Yemeği Tarifi

    Malzemeler: – 1 kg taze börülce – 300 gram kuşbaşı koyun eti – 1 baş soğan – 3 adet doğranmış domates – 1 çay kaşığı biber salçası – 1 tutam toz tarçın – Zeytinyağı – Et suyu ya da su – Tuz – Karabiber Yapılışı: Börülceleri temizleyin. Bir tencereye zeytinyağı ile rendelenmiş soğanı koyun...
  10. OBERON

    Nohutlu Domates Yemeği Tarifi

    Gerekli Malzemeler ve Hazırlanışı 1 su bardağı nohut 1 kg ham domates 2 adet kuru soğan 1 çorba kaşığı tereyağı 1 tatlı kaşığı tuz 1 su bardağı su Nohut akşamdan ıslatılır, ertesi gün yumuşayana kadar haşlanır. Domatesler kuşbaşı büyüklüğünde doğranır. Soğan çok ince kıyılır, tencereye...
  11. OBERON

    Etli Patates Yemeği Tarifi

    ETLİ PATATES YEMEĞİ MALZEMELERİ 1 kg. patates 250 gram kuşbaşı kuzu eti 2 çorba kaşığı dolu margarin 1 adet iri soğan 1,5 çorba kaşığı salça 2 bardak etsuyu Yarım tatlı kaşığı toz kırmızı biber 1 tatlı kaşığı tuz ETLİ PATATES YEMEĞİ NASIL YAPILIR? Etli patates yemeği:Patatesleri soyarak dörde...
  12. L

    19 Aralık 2016 Günün Yemeği – Yahni Tarifi

    800 gram yağsız kuşbaşı et 400 gram arpacık soğan 10 diş sarımsak 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı domates salçası 1 tatlı kaşığı sirke 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 adet defne yaprağı Yağsız kuşbaşı etleri bol suda yıkayıp üzerlerini...
Üst Alt